Mikä on HPNotify.exe? Kannattaako minun poistaa se?

Mitä HPNotify.exe prosessi tekee?

HPNotify.exe on tietokoneloinen, joka on useimmin yhdistetty selaimen kaappaajiin. Tämä tiedosto, joka tunnetaan myös nimellä SearchProtect virus, leviää yleensä niiden mukana. Tämä prosessi voi olla nimeltään myös SupHPNot.exe. Tämä ohjelma käynnistää itsensä joka käynnistyksessä ja sen tarkoituksena on estää tämän selaimen kaappaajan poistaminen Pc:ltä.

HPNotify.exe voi levitä myös useiden selaimen kaappaajien mukana, kuten MyStartSearch.com, WebsSearches.com, Omiga-Plus.com, Delta-Homes.com, Search.myway.com (klikkaa linkkiä niin saat lisää tietoa sovelluksista) ja muiden inhottavien ohjelmien mukana. Pidä aina mielessäsi, että HPNotify.exe prosessin tarkoitus on taata, että et poista näitä selaimen kaappaajia tai ettet muuta niiden tekemiä asetuksia. Esimerkiksi, jos PC joutuu selaimen kaappaajan uhriksi niin se yleensä korvaa kotisivun määrätyllä sivulla. Sanotaan vaikka, että et halua pitää tätä sivua kotisivuna vaan vaihtaa sen toiseen. Seuraavan kerran kun käynnistät tietokoneesi uudelleen niin tähän kaappaajaan liittyvä sivu asetetaan kotisivuksi jälleen. Miksi? Tämä on juurise mitä HPNotify.exe prosessi tekee.

Kuinka välttää HPNotify.exe asennus?

Kuten me olemme kertoneet, HPNotify.exe sovellus leviää selaimen kaappaajien kanssa. Selaimen kaappajia levitetään yleensä niputtamalla, joten koeta välttää niiden asentamista, sinun pitää valvoa asennusta aina kun asennat uusia ohjelmia PC:lle. Et voi valitettavasti koskaan tietää onko haluamallasi ohjelmalla valinnaisia sovelluksia (esim. selaimen kaappaajia, mainosohjelmia, tai muita) liitettynä niihin. Voidaksesi saada tämän selville, sinun pitää aina valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa ja poistaa kaikki ehdotukset asentaa kolmansien osapuolien ohjelmia.

Kuinka poistaa tämä ei toivottu tietokoneloinen?

Me emme suosittele, että koetat paikantaa tämän vaarallisen prosessin itse, se voi piileskessä missä tahansa. Muista varmistaa, että poistat tämän viruksen oikein, sinun kannattaa tehdä se automaattisella työkalulla. Meidän suosituksemme on FortectIntego haittaohjelman poistaja. Se on tehokas ohjelma jonka tarkoituksena on tarkistaa tietokone ja poistaa löydetyt uhat täydellisesti.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa