Mikä on igfxtray.exe? Kannattaako minun poistaa se?

Igfxtray.exe tiedosto on hyödyllinen järjestelmän komponentti

Igfxtray.exe on laillinen prosessi, joka toimii Windows käyttöjärjestelmässä ja tunnetaan nimellä The Graphic Accelerator Helper model. Tämän prosessin kehittäjä on Intel ja se asennetaan osana Graphics Media Accelerator Ajuria.

Yleensä tämä ohjelma näyttää kuvakkeen, joka sallii pääsyn Intel Grafiikka konfiguraatio ja diagnostiikka sovellukseen ilmoitustaululla. Siksi tämä prosessi antaa muokata ja kustomoida näyttö- ja grafiikka-asetuksia, kuten näytön kääntö, värin syvyys, pikanäppäimet, laajennetut työpöydän asetukset tai muokata grafiikkaohjainta. Tästä huolimatta, igfxTray Module kuvake voi olla piilotettu Tehtäväpalkista, jotan asetuksiin päästään Ohjauspaneelista. 

Vaikka tämä ohjelma toimii automaattisesti näistä rekisterimerkinnöistä – Run, RunOnce, RunServices, tai RunServicesOnce – sen pitää toimia käynnistyksessä. Käyttäjät voivat suorittaa tämän prosessin tarvittaessa. Tämän lisäksi, jos igfxtray.exe prosessi toimii käynnistyksessä automaattisesti, käyttäjien pitää estää se, jotta se ei kuluta tietokoneen resursseja.

Tähän prosessiin liittyvät virheet

Aivan kuin mikä tahansa järjestelmän tai ei-järjestelmän prosessi tietokoneella, igfxtray.exe voi laukaista joitain ongelmia ei toivottujen vikaviestien muodossa. Windows 10, Windows 8 sekä Windows 7 voivat tunnistaa tällaiset virheet: ”GfxUI has stopped working. Windows is checking for a solution to the problem…” tai ”igfxTray Module has stopped working. A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available.”

Tällä välin, Window XP käyttäjät ovat raportoineet vikaviesteistä, jotka näyttävät tältä:

igfxTray Module has stopped working. 
A problem caused the program to stop working correctly. 
Windows will close the program and notify you if a solution is available.

Nämä virheet voidaan korjata asentamalla grafiikka-ajurit uudelleen. Jos tietokone on saastunut viruksella tai haittaohjelmalla, niin useita ongelmia voi ilmaantua. Pidä mielessäsi, että Troijalaiset voivat naamioitua virallisiksi tiedostoiksi, sinun pitää siis olla tietoinen, että lailliset prosessit ovat C:\Windows\System32 kansiossa.

Jos löydät igfxTray Module tiedoston eri kansiosta, sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla tai muulla maineikkaalla haittaohjelman poistajalla ja puhdistaa PC:si haittaohjelmista.

Merkit, jotka kertovat tämän tiedoston olevan vaarallinen

.exe tiedosto on tavallinen käynnistystiedosto, jota haittaohjelman kehittäjät käyttävät usein vaarallisiin prosesseihin. Siksi useat verkkouhat voivat käyttää nimeä igfxtray.exe tunkeutuakseen järjestelmään. Alkuperäinen tiedosto sijaitsee C:\Windows\System32 kansiossa, joten tämän tiedoston näkeminen eri sijainnissa voi kertoa tietokone tartunnasta.

Esimerkki, jotkin haittaohjelmat, kuten TROJ_SPNR.0BK811PE_SALITY.RL or Trojan:Win32/Meredrop naamioivat itsensä igfxtray.exe tiedostoksi. Jos siis huomaat PC:si toimivan epäilyttäväksi tai saat erilaisia vikaviestejä, jotka liittyvät tähän prosessiin, tarkista tämän tiedoston laillisuus.

Kuinka poistaa igfxtray.exe PC:ltä?

Jos haluat tarkistaa onko tämä tiedosto vaarallinen tai ei, sinun pitää tarkistaa tietokoneesi FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner ohjelmalla tai muulla suosimallasi haittaohjelman poistajalla. Täysi järjestelmän tarkistus näyttää, että pitääkö tarttua viruksen poistotoimiin vai ei. Jos tietokoneesi ei ole saastunut ja haluat silti poistaa igfxtray.exe tiedoston tietokoneelta, seuraa näitä askeleita:

  1. Mene Control Panel.
  2. Valitse Uninstall a Program.
  3. Ohjelmien listalta, etsi Intel® Common User Interface tai Intel® LDDM Ultra Mobile Media.
  4. Tupla klikkaa tai klikkaa ohjelmaa oikealla ja valitse Uninstall.

Kun igfxtray.exe poistettu, voit tarkistaa onnistuiko se. Käynnistä tietokone uudelleen ja käytä Windows Exploreria ja katso onko tämä ohjelma yhä C:\Program Files kansiossa.

Sinun pitää myös tarkistaa Rekisteri ja varmistaa, että kaikki tähän prosessiin liittyvät prosessit on poistettu. Regedit osiossa, HKEY_LOCAL_MACHINE -> Software kansiossa etsi igfxTray Module tai vastaava kansio, joka liittyy Intel tuotteisiin.

Jos kuitenkin löysit joitain merkintöjä, varmista että poistat tarvittavat tiedostot ja kansiot. Virheet voivat johtaa tietokoneongelmiin. Joten ennen kuin teet muokkauksia rekisteriin, sinun kannattaa tehdä varmuuskopioita.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa