Mikä on Microsoft.Photos.exe? Kannattaako minun poistaa se?

Microsoft.Photos.exe prosessi voi liittyä haittaohjelmaan

Microsoft.Photos.exe on laillinen tiedosto, joka kuuluu Windows käyttöjärjestelmälle. Ohjelma liittyy Microsoft Photos sovellukseen, ja käyttäjät voivat löytää sen C:\Program Files\WindowsApps\(…)\Microsoft.Photos.exe kansiosta. Aivan kuin muut lailliset järjestelmän prosessit, verkkorikolliset voivat käyttää myös tätä hyväkseen.

Useat vaaralliset prosessit voivat käyttää saastunutta Microsoft.Photos.exe tiedostoa ja aiheuttaa vahinkoja tietokoneelle. Useat turvallisuusasiantuntija varoittavat, että tämä käynnistystiedosto voi liittyä useaan troijalaiseen hevoseen, jotka voivat asettaa tietokoneesi ja yksityisyytesi vaaraan.

Jotkin Windows sovellukset ovat valitettavasti haavoittuvia ja niitä voidaan käyttää laitteelle hyökkäykseen. Jos siis löydät Microsoft.Photos.exe prosessin Tehtävienhallinnasta ja se käyttää reilusti CPU tehoa tai tiedosto on asennettu eri paikkaan, PC:si voi olla saastunut.

Manuaalista Microsoft.Photos.exe poistoa ei suositella. Tämän vaarallisen prosessi poisto tulee suorittaa maineikkaalla turvaohjelmalla, kuten FortectIntego. Itse tiedoston poistaminen ei auta poistamaan verkkouhkaa. Useat vaaralliset tiedostot voidaan asentaa järjestelmään samalla.

Microsoft.Photos.exe virus voi aiheuttaa näitä ongelmia:

 • varastaa henkilökohtaisia ja arkaluontoisia tietoja, kuten kirjautumistiedot, luottokorttitiedot, jne;
 • seurata tietoja käyttäjästä menemällä tietokoneen kameraan, mikrofoniin tai vakoilemalla selainta
 • aktiviteetit tai tekniset tiedot laitteesta;
 • asentaa muita haittaohjelmia tietokoneelle, kuten tiedostoja salaavia viruksia;
 • varastaa käyttäjän henkilöllisyyden.

Palomuurit ja muut antivirus ohjelmat voivat tunnistaa tämän vaarallisen prosessin järjestelmässä. Jos turvaohjelmasi siis näyttää pop-up ilmoituksen potentiaalisesti vaarallisesta tiedostosta, sinun kannattaa tarkistaa se. Jos tiedosto on vaarallinen, haittaohjelman poistaja voi poistaa Microsoft.Photos.exe turvallisesti ja nopeasti.

Tapoja vaarallisen ohjelman levitykseen

Alustavasti Microsoft.Photos.exe tiedosto kuuluu lailliselle Microsoft sovellukselle. Siksi se tulee järjestelmään ohjelman mukana. Tiedoston vaarallinen versio voi kuitenkin saapua usealla tavalla, kuten:

 • roskapostin liitteet;
 • tekaistut ohjelman lataukset;
 • tekaistut päivitykset;
 • laitonta materiaalia;
 • exploit kitit;
 • haittamainokset;
 • jne.

On tärkeää mainita, että antivirus ohjelma ei voi täysin suojella mainosohjelmilta, viruksilta ja muilta verkkouhilta. Siksi sinun ei kannata klikata, ladata ja avata tuntematonta materiaalia. Useimmat verkkouhat voivat ohittaa antivirus suojan. Ole siis varovainen ja suojaa PC:tä sekä tietoja vahingoilta.

Oikea tapa poistaa Microsoft.Photos.exe PC:ltä

Me emme suosittele kiirehtimään Microsoft.Photos.exe poistossa. Ensimmäiseksi, sinun kannattaa tarkistaa onko tiedosto oikeasti vaarallinen. Jos poistat laillisen tiedoston, niin Microsoft Photos sovellus ei ehkä toimi. Jos kuitenkin huomaat tiedoston olevan vaarallinen, sinun pitää valita ammattilaisten työkalu ja poistaa se kunnolla.

Voit poistaa Microsoft.Photos.exe ja Troijalaisen, joka liittyy tähän tiedostoon FortectIntego ohjelmalla. Voit tietenkin valita myös haluamasi työkalun. Kaikkein tärkeintä on, että ohjelma on päivitetty ennen kuin suoritat täyden järjestelmän tarkistuksen. Vain päivitetty työkalu voi tunnistaa uusimmat verkkouhat.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa