Mikä on rstrui.exe? Kannattaako minun poistaa se?

rstrui.exe – laillinen tiedosto, joka kuuluu Windows Käyttöjärjestelmälle

rstrui.exe on käynnistystiedosto, joka on osa Windows käyttöjärjestelmää. Tiedosto on vastuussa Järjestelmän Palautus ominaisuudesta, joka antaa palauttaa tietokoneen tilan määrättyyn pisteeseen- Siksi tämä tiedosto on tarpeellinen, kun ”matkataan takaisin” tietokoneen ajassa ja palautetaan tiedostot eri ongelmista.

Alun perin rstrui.exe tiedosto sijaitsee C:\Windows\System32 alikansiossa. Jos kuitenkin löydät sen eri paikasta, niin sinulla voi olla ongelma. Joskus haittaohjelma voi käyttää laillisen Windows prosessin nimeä, jotta se voi ohittaa tietokoneen suojauksen. Siksi tämän tiedoston löytäminen muusta paikasta voi olla merkki haittaohjelman hyökkäyksestä.

Haittaohjelman tunkeutumista seuraa kuitenkin muita outoja aktiviteetteja, kuten tietokoneen kaatuminen, tiedostojen ja ohjelmien avaamisen mahdottomuus, Windows virheet, jne. Tässä tapauksessa me suosittelemme tarkistamaan järjestelmän FortectIntego tai muulla haittaohjelman poistajalla ja poista rstrui.exe järjestelmästä.

Muissa tapauksissa, rstrui.exe poisto ei ole suositeltua. Kuten me olemme jo maininneet, tämä tiedosto on tärkeä osa käyttöjärjestelmää. Joten laillisen tiedoston poisto voi johtaa tietokoneen ongelmiin ja siihen, ette voi käyttää Järjestelmän Palautus ominaisuutta.

Netissä on kuitenkin paljon ihmisiä, jotka raportoivat rstrui.exe virheestä. He väittävät, että he näkevät tällaista hälytystä, kun he koettavat luoda manuaalisen palautuspisteen Järjestelmän Palautukseen:

Rstrui has caused an error in RSTRUI.EXE.
Rstrui will now close.

If you continue to experience problems, try restarting your computer.

Tämä ongelma voidaan kuitenkin korjata. Tämä vikaviesti ei liity tietokoneen saastumiseen. Se on järjestelmän ongelma, joka voidaan ratkaista helposti, kun seurataan tämän artikkelin kolmannessa osassa olevia ohjeita.

Tiedoston asennus

Alkuperäinen rstrui.exe tiedosto tulee yhdessä Windows järjestelmän kanssa. Siksi sinun ei kannata murehtia sen ilmaantumista. Jos kuitenkin epäilet, että laitteesi voi olla saastunut ja löydät useita versioita tiedostosta, niin sinun tulee tietää mahdolliset tavat joilla se on voinut luikerrella järjestelmään, jotta voi välttää samanlaiset ongelmat tulevaisuudessa:

 • laittomat/tekaistut ohjelman lataukset tai päivitykset;
 • Haittamainosten klikkaus;
 • kyseenalaisten tiedostonjako sivujen tai P2P verkkojen käyttö;
 •  vaarallisten sähköpostin liitteiden avaaminen

Löytyy useita tapoja, miten niin kutsuttu rstrui.exe virus on voitu asentaa järjestelmään. Ennen tiedoston poisto, sinun pitää tarkistaa se turvaohjelmalla, jotta ei vahingossa poista laillista tiedostoa.

Korjaa rstrui.exe virhe

Microsoftin mukaan, voit korjata tämän ongelman näiden ohjeiden avulla:

 1. Varmista, että järjestelmäsi päivämäärä on asetettu oikein käyttäen Päivä/Aika työkalua Ohjauspaneelissa.
 2. Paina Käynnistä, laita osoitin Asetuksiin, ja paina sitten Järjestelmä.
 3. Klikkaa Suorituskyky välilehteä.
 4. Klikkaa Järjestelmä Tiedostoa.
 5. Klikkaa Vianetsintä välilehteä.
 6. Valitse Poista Järjestelmän Palautus käytöstä.
 7. Klikkaa OK, klikkaa Sulje, ja käynnistä sitten tietokoneesi uudelleen kun kysytään.

Kun tietokone käynnistyy uudelleen, seuraa askeleita 2 – 6 ja puhdista Poista Järjestelmän Palautus käytöstä ruksi. Käynnistä tietokoneesi uudelleen pyydettäessä. Voit käyttää myös Järjestelmän Tiedostontarkistajaa ja korjaa puuttuvat tai saastuneet järjestelmän tiedostot, asenna mahdolliset tietokoneen ajurit tai ohjelmien päivitykset, ja korjaa Windows rekisteri ongelman ratkaisemiseksi.

Jos kuitenkin luulet tiedoston kuuluvan määrätylle haittaohjelmalle, sinun pitää tarkistaa järjestelmä FortectIntego tai muulla maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Jos valitsemasi ongelma tunnistaa tämän tiedoston vaaralliseksi, sinulle ehdotetaan automaattista rstrui.exe poistoa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa