Mikä on svchost.exe? Kannattaako minun poistaa se?

kirjoittanut Jake Doevan - -
svchost.exe

Mikä on svchost.exe tiedosto?

svchost.exe on yksi kaikkein tunnetuimmista järjestelmä prosesseista joka on laillinen ja turvallinen. Se kuullu Microsoft Windowsille ja se käsittelee DLL prosesseja. Voit löytää useita esimerkkejä tästä prosessista Control Panel -> Services osiossa, älä siis ylläty kun huomaat 10 tai 14 identtistä prosessia ohjauspaneelissasi. Yksi svchost voi esimerkiksi pitää useita Windows palveluita koettaen minimoida järjestelmän resurssien kulutusta.

Jos kuitenkin huomaat, että svchost.exe käyttää Prosessoria reilusti niin silloin sinun kannattaa lopettaa palvelu joka tähän prosessiin liittyy. Sen tekemiseksi, seuraa näitä askeleita:

  1. Avaa Tehtävienhallinta klikaamalla Ctlr+Alt+Del yhdessä.
  2. Mene ”Processes” välilehteen ja valitse ”Show processes from all users”.
  3. Klikkaa svchost.exe prosessia, joka käyttää Prosessoria reilusti, oikealla ja valitse ”Go to Service(s)”.
  4. Täällä sinun tulee kiinnittää huomiota palveluihin jotka on korostettu. Ne ovat niitä jotka toimivat svchost.exe prosessin alla.
  5. Pysäyttääksesi palvelun, klikkaa sitä oikealla ja valitse ”Stop Service”.

Pidä aina mielessäsi, että sinun ei pidä poistaa tätä tärkeää järjestelmän prosessia tietokoneeltasi. Se on tärkeä turvalliseen ja vakaaseen tietokoneen käyttöön.

Mitä vaaroja voi liittyä svchost.exe tiedostoon?

Meidän on pakko varoittaa sinua, että useat loiset koettavat piilottaa itsensä laillisen tiedoston nimen alle. Svchost.exe ei ole poikkeus. Jos huomasit Svchost.exe prosessin kuluttavan paljon koneesi resursseja niin sinun kannattaa tarkastaa nimi huolellisesti. Useimmissa tapauksissa tässä tiedostossa on kirjoitusvirhe, kuten svchosts.exe, scvhost.exe, scvhosts.exe, svchostc.exe, xsvchost.exe, jne. Tämän lisäksi, voit löytää vaarallisen svchost.exe prosessin tarkistamalla tietokoneesi luotettavalla haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage tai Malwarebytes Malwarebytes.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Malwarebytes

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/file-svchost-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa