Mikä on arp.exe? Kannattaako minun poistaa se?

Arp.exe on lyhenne sanoista Address Resolution Protocol komento. Jälkimmäinen siirtää Internet kerroksen linkkikerroksen osoitteisiin. Tiedosto on korvaamaton, kun seurataan käyttäjän mac osoitetta, kun vain IP-osoite tiedetään. Vaihtoehtoisesti, tiedosto auttaa kommunikoimaan kahden tietokoneen välillä samassa LAN verkossa. Tiedostoa voidaan käyttää myös statistiikka tarkoituksiin. 

Muut arp.exe käyttötarkoitukset

Koska tiedosto auttaa ylläpitämään yhteyttä laitteiden välillä, niin luonnollisesti, tiedostoa voidaan käyttää vaarallisiin tarkoituksiin. Verkkorikolliset ovat luoneet tekniikan nimeltä ARP myrkytys tai ARP huijaus. Hukuttamalla kohdetietokoneen tekaistuilla MAC osoitepyynnöillä, rikollinen voi saada pääsyn toiseen laitteeseen. Rikollisten mahdollisuudet ovat kuitenkin rajattuja verkossa olevien laitteiden mukaan.

Tämän lisäksi, verkkorikolliset tarvitsevat pääsyn yhden osallisen ARP protokollaan saadakseen lisäpääsyn muille laitteille. ARP huijaus auttaa myös ohjaamaan kohdelaitteen liikenteen, laitteelle jota rikolliset valvovat.

Yleensä tähän tekniikkaan kuuluu välimiehen osanotto ja toiminnot alustana laajemmille hyökkäyksille, kuten DDoS (distributed-denial-of-service) hyökkäys. 

ARP myrkytyksen estovihjeet

Jokainen käyttöjärjestelmä, olkoon se Windows tai Linux OS, on ohjelmoitu tunnistamaan tämänlainen hakkerointi tekniikka. Esimerkiksi, Linux järjestelmässä, se estää sertifioimattomat pyynnöt. Se kuitenkin vertaa välimuistitiedostoa muiden ARP vaihtoprosessien kanssa. On valitettavaa, jos muut laitteet ovat hakkerin valvonnassa, sitten tämä esto päätyy myös kaappaukseen. 

Windows OS käyttäjät voivat konfiguroida ARP prosessit HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters, ArpCacheLife, ArpCacheMinReferenceLife, ArpUseEtherSNAP, ArpTRSingleRoute, ArpAlwaysSourceRoute, sekä ArpRetryCount ja rekisterimerkintöjen avulla.

Koska tekniikassa on muutamia rajoituksia, niin se ei ole kovinkaan suosittu hakkereiden keskuudessa, mutta sinun pitää kuitenkin olla tietoinen siitä. Löytyy onneksi useita haittaohjelman estotyökaluja, jotka pitävät verkkokansalaiset turvassa tällaisilta verkkorikollisilta. Voidaksesi vahvistaa järjestelmän yleisturvallisuutta, päivitä antiviruksesi ja haittaohjelman poistajasi. 

Tapoja lopettaa arp.exe 

Jos olet huomannut hämäriä aktiviteetteja laitteella tai arp.exe käyttää reilusti CPU muistin resursseja, niin on aika tarttua toimeen. Asenna FortectIntego tai Malwarebytes ja suorita tarkistus. Ohjelma voi tunnistaa tiedoston alkuperän ja lopettaa valtuuttamattoman pääsyn. Voit peruuttaa sen Tehtävien Hallinnan avulla. Etsi sen tehtävä, klikkaa sitä oikealla ja valitse ”Lopeta Tehtävä”.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa