Mikä on arp.exe? Kannattaako minun poistaa se?

kirjoittanut Jake Doevan - -

Arp.exe on lyhenne sanoista Address Resolution Protocol komento. Jälkimmäinen siirtää Internet kerroksen linkkikerroksen osoitteisiin. Tiedosto on korvaamaton, kun seurataan käyttäjän mac osoitetta, kun vain IP-osoite tiedetään. Vaihtoehtoisesti, tiedosto auttaa kommunikoimaan kahden tietokoneen välillä samassa LAN verkossa. Tiedostoa voidaan käyttää myös statistiikka tarkoituksiin. 

Muut arp.exe käyttötarkoitukset

Koska tiedosto auttaa ylläpitämään yhteyttä laitteiden välillä, niin luonnollisesti, tiedostoa voidaan käyttää vaarallisiin tarkoituksiin. Verkkorikolliset ovat luoneet tekniikan nimeltä ARP myrkytys tai ARP huijaus. Hukuttamalla kohdetietokoneen tekaistuilla MAC osoitepyynnöillä, rikollinen voi saada pääsyn toiseen laitteeseen. Rikollisten mahdollisuudet ovat kuitenkin rajattuja verkossa olevien laitteiden mukaan.

Tämän lisäksi, verkkorikolliset tarvitsevat pääsyn yhden osallisen ARP protokollaan saadakseen lisäpääsyn muille laitteille. ARP huijaus auttaa myös ohjaamaan kohdelaitteen liikenteen, laitteelle jota rikolliset valvovat.

Yleensä tähän tekniikkaan kuuluu välimiehen osanotto ja toiminnot alustana laajemmille hyökkäyksille, kuten DDoS (distributed-denial-of-service) hyökkäys. 

ARP myrkytyksen estovihjeet

Jokainen käyttöjärjestelmä, olkoon se Windows tai Linux OS, on ohjelmoitu tunnistamaan tämänlainen hakkerointi tekniikka. Esimerkiksi, Linux järjestelmässä, se estää sertifioimattomat pyynnöt. Se kuitenkin vertaa välimuistitiedostoa muiden ARP vaihtoprosessien kanssa. On valitettavaa, jos muut laitteet ovat hakkerin valvonnassa, sitten tämä esto päätyy myös kaappaukseen. 

Windows OS käyttäjät voivat konfiguroida ARP prosessit HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters, ArpCacheLife, ArpCacheMinReferenceLife, ArpUseEtherSNAP, ArpTRSingleRoute, ArpAlwaysSourceRoute, sekä ArpRetryCount ja rekisterimerkintöjen avulla.

Koska tekniikassa on muutamia rajoituksia, niin se ei ole kovinkaan suosittu hakkereiden keskuudessa, mutta sinun pitää kuitenkin olla tietoinen siitä. Löytyy onneksi useita haittaohjelman estotyökaluja, jotka pitävät verkkokansalaiset turvassa tällaisilta verkkorikollisilta. Voidaksesi vahvistaa järjestelmän yleisturvallisuutta, päivitä antiviruksesi ja haittaohjelman poistajasi. 

Tapoja lopettaa arp.exe 

Jos olet huomannut hämäriä aktiviteetteja laitteella tai arp.exe käyttää reilusti CPU muistin resursseja, niin on aika tarttua toimeen. Asenna Reimage tai Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security ja suorita tarkistus. Ohjelma voi tunnistaa tiedoston alkuperän ja lopettaa valtuuttamattoman pääsyn. Voit peruuttaa sen Tehtävien Hallinnan avulla. Etsi sen tehtävä, klikkaa sitä oikealla ja valitse ”Lopeta Tehtävä”.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Malwarebytes

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa