Mikä on bobrowser.exe? Kannattaako minun poistaa se?

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - -

bobrowser.exe on asennustiedosto BoBrowser [BoBrowser] sovellukselle, joka tunnetaan myös todella ilkeänä selaimen kaappaajana. Kun se on tunkeutunut järjestelmään, Bobrowser kaappaa kaikki nettiselaimet ja alkaa yhteistyökumppanien markkinoinnin ja muut epäilyttävät aktiviteetit. Mitä tämä ohjelma tarkalleen tekee? Ensimmäiseksi, se blokkaa kaikki lailliset hakukoneet, mukaanlukien Google, Yahoo tai Bing, vaihtamalla aloitussivuksi ja ensisijaiseksi hakukoneeksi isearch.bobrowser.com [isearch.bobrowser.com] sivun. Tämän lisäksi, Bobrowser voi näyttää ihmisille muunneltuja hakutuloksia ja uudelleenohjata heitä yhteistyökumppanien verkkosivuille. Ei ole mitään takeita siitä, että kaikki nämä sivustot olisivat turvallisia joten sinun kannattaa olla todella varovainen Bobrowser uudelleenohjausten kanssa. Jos olet juuri löytänyt bobrowser.exe tiedoston Tehtävien Hallinnasta niin sinun pitäisi tarkistaa tietokoneesi maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua löytämään Bobrowserin ylimääräiset tiedostot jotka voivat piileskellä tietokoneellasi.

bobrowser.exe ja muut tälle ohjelmalle kuuluvat tiedostot voidaan asentaa tietokoneelle selkäsi takana. Tämä johtuu siitä, että Bobrowser ja muut selaimen kaappaajat, mainosohjelmat ja potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat leviävät aktiivisesti nipussa freeware ja shareware ohjelmien kanssa. Tämän välttämiseksi sinun pitää alkaa valvomaan ilmaisohjelmien asennusta valitsemalla aina Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa. Seuraa tämän lisäksi jokaista asennusvaihetta tarkasti ja poista kaikki ruksit jotka väittävät sinun suostuvan muuttamaan PC:n asetuksia ja alkaa käyttämään Bobrowseria hakuihisi.

Jos epäilet jo asentaneesi sen niin sinun pitäisi ladata Reimage tai jokin muu luotettava haittaohjelman poistaja hukkaamatta aikaasi. Kun olet ladannut ja asentanut sen tarkista tietokoneesi sen kanssa ja poista epäilyttävät tiedostot.

Tuomio - Tiedoston tila
Vaarallinen tiedosto
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Malwarebytes

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/file-bobrowser-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa