Mikä on bridge.dll? Kannattaako minun poistaa se?

bridge.dll on browser helper object (BHO) eli selaimen apuohjelma joka sijaitsee normaalisti C:\Windows\System32 folder:issa. Kuten mikä tahansa muukin BHO, tiedosto alkaa pyöriä joka kerta kun käyttäjä laukaisee internet selaimen ja palomuuri ei sitä pysäytä, koska tämä tiedosto kuulluu myös tunnistettuihin tiedostoihin selaimessa. Joidenkin lähteiden mukaan, bridge.dll voi olla laitettu systeemiin vakoiluohjelmalla tai mainodohjelmalla.

Bridge.dll:än käyttätavat ovat todella mukautuvat – se voi olla käytetty internet selaimen monitorina, tuhoamaan tärkeät prosessit ja poistamaan tiedostoja. Suosittelemme vahvasti poistamaan bridge.dll tiedoston koneeltasi. Silti, sinun ei kannata tehdä sitä manuaalisesti jos et ole ammattilainen ja et omista tarpeeksi tietoutta tietokoneista. Joten, sinun kannattaa kokeilla käynnistää täysi systeemin skannaus jollain arvostetulla poisto ohjelmalla. Suosittelemme käyttämään FortectIntegoia tai SpyHunter 5Combo Cleaneria.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa