Mikä on bridge.dll? Kannattaako minun poistaa se?

bridge.dll on browser helper object (BHO) eli selaimen apuohjelma joka sijaitsee normaalisti C:\Windows\System32 folder:issa. Kuten mikä tahansa muukin BHO, tiedosto alkaa pyöriä joka kerta kun käyttäjä laukaisee internet selaimen ja palomuuri ei sitä pysäytä, koska tämä tiedosto kuulluu myös tunnistettuihin tiedostoihin selaimessa. Joidenkin lähteiden mukaan, bridge.dll voi olla laitettu systeemiin vakoiluohjelmalla tai mainodohjelmalla.

Bridge.dll:än käyttätavat ovat todella mukautuvat – se voi olla käytetty internet selaimen monitorina, tuhoamaan tärkeät prosessit ja poistamaan tiedostoja. Suosittelemme vahvasti poistamaan bridge.dll tiedoston koneeltasi. Silti, sinun ei kannata tehdä sitä manuaalisesti jos et ole ammattilainen ja et omista tarpeeksi tietoutta tietokoneista. Joten, sinun kannattaa kokeilla käynnistää täysi systeemin skannaus jollain arvostetulla poisto ohjelmalla. Suosittelemme käyttämään Reimageia tai Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirusia.

Tuomio - Tiedoston tila
Vaarallinen tiedosto
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-bridge-dll.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa