Mikä on ctfmon.exe? Kannattaako minun poistaa se?

ctfmon.exe

ctfmon.exe on Microsoftin prosessi, joka pyörii taustalla kun käynnistät Microsoft Office XP:n tai Microsoft Office 2003- ohjelmia.Tämä tiedosto kontrolloi esimerkiksi Officen kieli-palkkia mutta joskus se on käynnissä vaikka suljet kaikki Microsoft Office ohjelmat. Ctfmon.exe prosessi on tarpeellinen vain silloin, kun olet tekemisissä muiden kielien kanssa tai kun informaatiota jostakin kytketystä laitteesta (muusta kuin normaalista näppäimistöstä), joten se ei ole tärkeä prosessi. Jos et tarvitse sitä, voit turvallisesti lopettaa sen toiminnan. Tyypillisesti ctfmon.exe löytyy kansiosta ”C:\WINDOWS\System32\” kun käytössä on Windows XP.

DANGER!

Ctfmon.exe tiedosto voi olla joskus haittaohjelman käytössä, jotta todellista haittaohjelmaa ei huomattaisi käyttöjärjestelmässäsi, joten kiinnitä huomiota tiedoston sijaintiin. Jos se ei sijaitse osoitteessa C:\WINDOWS\System32, niin on olemassa suuri todennäköisyys, että tämä tiedosto kuuluu jollekkin virukselle, haittaohjelmalle tai troijalaiselle. Ctfmon.exe on useimmin seuraavien loisohjelmien käytössä: Satiloler, Satiloler.d, Satiloler.c, Satiloler.e ja Snow joten jyrkästi suositeltua on tarkistaa käyttöjärjestelmä ja poistaa käynnistettävä ohjelma ctfmon.exe ja lopetta kaikki prosessit jotka se on käynnistänyt.

Älä sekoita ctfmon.exe ja ctfmon32.exe tiedostoja, sillä tämä tiedosto liittyy ohjelmiin kuten CoolWebSearch (selaimenkaappaaja), Raidys ja Family Key Logger. Tämän tiedoston ensisijainen tehtävä on käynnistää loisohjelma tai jokin sen osa. Käynnistyttyään ctfmon32.exe tiedosto käynnistää prosessin, joka on vastuussa loisohjelman toiminnasta. Ctfmon32.exe merkittävä osa tätä vaarallista uhkaa, mutta se voi myös toimia itsenäisesti, ÄLÄ KOSKAAN käynnistä sitä!

Jos epäilet, että ctfmon.exe on vaarallinen ja aiheuttaa useita ongelmia koneellasi, sinun täytyisi eliminoida tämä prosessi ja myös käynnistää käyttöjärjestelmän täysi tarkistus jollakin luotetulla ja turvallisella ohjelmalla, Reimage tai jokin alle listatuista ohjelmista, jotta haittaohjelma löytyy ja ctfmon.exe liittyvät ongelmat poistuvat.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-ctfmon-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa