Mikä on dllhost.exe? Kannattaako minun poistaa se?

dllhost.exe

Dllhost.exe on turvallinen prosessi joka kuuluu Microsoft Windows käyttöjärjestelmään. Tämä prosessi tunnetaan yleisesti COM korvikkeena, joka kontrolloi DLL- pohjaisia ohjelmia. Sen lisäksi se kontrolloi prosesseja Internet Information Services:ssä (IIS), lataa .NET runtime:n ja tekee muita aktiviteettejä. Yleensä tiedoston koko on suunnilleen 5,120 tavua ja sijaitsee kansiossa C:\Windows\System32. Se käynnistää samalla kun Windows käynnistää. Emme suosittele tämän ohjelman sulkemista sillä se on osa normaalia käyttöjärjestelmää.

VAARA!

Usein loisohjelmat käyttävät tiedostoja, joilla on uskottava nimi piiloutuakseen käyttöjärjestelmään. Dllhost.exe:ä voidaan käyttää myös tiettyjen ohjelmien osien käynnistykseen tai muuhun haitalliseen toimintaan. Vaikka Dlllhost.exe tiedosto ei tekisi mitään epäilyttävää, sen olemassaolo voi olla merkki siitä, että koneellasi on jokin haittaohjelma. Tarkistaakseesi Dllhost.exe:n aitous, katso sen sijaintia – alkuperäinen Dllhost.exe löytyy kansiosta C:\Windows\System32. Saastunut Dllhost.exe tiedosto on tiettävästi W32.Welchia.Worm, IamBigBrother ja muiden loisohjelmien käytössä..

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-dllhost-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Sinun mielipiteesi aiheesta dllhost.exe

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa