Mikä on dllhost.exe? Kannattaako minun poistaa se?

dllhost.exe

Dllhost.exe on turvallinen prosessi joka kuuluu Microsoft Windows käyttöjärjestelmään. Tämä prosessi tunnetaan yleisesti COM korvikkeena, joka kontrolloi DLL- pohjaisia ohjelmia. Sen lisäksi se kontrolloi prosesseja Internet Information Services:ssä (IIS), lataa .NET runtime:n ja tekee muita aktiviteettejä. Yleensä tiedoston koko on suunnilleen 5,120 tavua ja sijaitsee kansiossa C:\Windows\System32. Se käynnistää samalla kun Windows käynnistää. Emme suosittele tämän ohjelman sulkemista sillä se on osa normaalia käyttöjärjestelmää.

VAARA!

Usein loisohjelmat käyttävät tiedostoja, joilla on uskottava nimi piiloutuakseen käyttöjärjestelmään. Dllhost.exe:ä voidaan käyttää myös tiettyjen ohjelmien osien käynnistykseen tai muuhun haitalliseen toimintaan. Vaikka Dlllhost.exe tiedosto ei tekisi mitään epäilyttävää, sen olemassaolo voi olla merkki siitä, että koneellasi on jokin haittaohjelma. Tarkistaakseesi Dllhost.exe:n aitous, katso sen sijaintia – alkuperäinen Dllhost.exe löytyy kansiosta C:\Windows\System32. Saastunut Dllhost.exe tiedosto on tiettävästi W32.Welchia.Worm, IamBigBrother ja muiden loisohjelmien käytössä..

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa