Mikä on DNSLockington.exe? Kannattaako minun poistaa se?

Mitä sinun tulee tietää DNSLockington.exe tiedostosta?

DNSLockington.exe tiedosto on yksi DNS Unlockerin komponenteista. DNS Unlocker on pahamaineinen mainosten tukema tietokoneloinen, joka luo ja näyttää pysäyttämättömiä mainoksia aina kun käyttäjä selaa nettiä. Siksi DNSLockington.exe ohjelma on monimutkainen ohjelmisto joka luo näitä mainoksia. ensisilmäyksellä vaikuttaa siltä, että DNS Unlocker mainokset ovat hyödyllisiä, sillä ne näyttävät yleensä tarjoavan upeita rahaa säästäviä tarjouksia, hintavertailuja ja muita alennuksia jotka vaikuttavat auttavan nettiostamista. Nämä mainokset on valitettavati luotu määrätyllä tavalla, se pakottaa tietokoneen käyttäjät vierailemaan ennalta määrätyillä sivuilla kun he klikkaavat niitä. On sanomattakin selvää, että tietokoneen käyttäjät ärsyyntyvät jatkuvista uudelleenohjauksista, joten siksi he alottavat etsimään tietoa näistä mainoksista ja siitä mistä ne tulevat.

Sinun ei kannata klikata mainoksia joita DNSLockington.exe näyttää sillä ne voivat johtaa vaarallisille sivuille jotka voivat olla täynnä kyseenalaista tai jopa vaarallista materiaalia. Ole varuillasi sillä tällaiset sivut näyttävät yleensä luotettavilta, tämä voi rohkaista sinua asentamaan tarjottua materiaalia. Sinun kannattaa yleensä pysyä erossa mainoksista jotka on merkitty “Brought to you by…,” “Ads by…” tai “Powered by…” sillä niiden luoja on mitä luultavimmin mainosohjelma. Kuten me olemme jo maininneet, tällaisten mainosten klikkaaminen johtaa sinut hämärille sivuille ja sen seurauksena voit saastuttaa tietokoneesi ylimääräisillä tietokoneloisilla.

Kuinka DNSLockington.exe luikerteli tietokoneeni järjestelmään?

Yleensä DNSLockington.exe kaappaa tietokoneet käyttäen hyväksi ihmisten huolimattomuutta. Tämä prosessi voi päästä järjestelmään muiden ilmaisohjelmien mukana koska sen tapana on liikkua ohjelmisto paketeissa. Huolimattomat tietokoneen käyttäjät voivat asentaa tämän prosessin kun he valitsevat Perus tai Pika asennustava. Tietokoneen turvallisuusasiantuntijat kuitenkin suosittelevat välttämään näitä asetuksia koska ne piilottavat ennalta ruksatut sopimukset asentaa valinnaisia sovelluksia pääohjelman rinnalla. Käyttäjien kannattaa valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa koska nämä vaihtoehdot sallivat esikatsella ohjelman komponentteja ja poistaa ne jotka eivät ole tarpeellisia.

Käyttäjien kannattaa pysyä erossa myös epäilyttävistä sähköposteista jotka tulevat tuntemattomilta lähettäjiltä. On suositeltavaa olla avaamatta tällaisia sähköposteja. Niissä voi olla vaarallisia linkkejä tai ne voivat välittää saastuneita liitteitä jotka voivat saastuttaa tietokoneesi mainosohjelmalla tai muulla potentiaalisesti ei toivotulla ohjelmalla.

Mitä voin tehdä jos DNSLockington.exe prosessi on jo käynnissä tietokoneellani?

Kuten me olemme maininneet, DNSLockington.exe on monimutkainen ohjelma ja sinulla pitää olla joitain tietokonetaitoja jotta voit poistaa sen oikealla tavalla. Jos haluat hoitaa tämän itse ja poistaa DNSLockington.exe tiedoston manuaalisesti, lue tämä artikkeli Kuinka poistaa DNS Unlocker virus? (Poisto-ohjeet) jotta voit löytää täydelliset DNS Unlocker tai DNSLockington.exe poisto-ohjeet. me kuitenkin suosittelemme käyttämään tehokasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego ja poistamaan tämän vaarallisen tiedoston automaattisesti.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa