Mikä on IELowutil.exe? Kannattaako minun poistaa se?

IELowutil.exe on laillinen tiedosto, joka löytyy niin Windows Vista kuin myöhemmistäkin Käyttöjärjestelmistä. Se liittyy Internet Exploreriin, joka käyttää tätä tiedostoa käsitelläkseen paremmin matalan tärkeysasteen operaatioita. Toisin sanoen, sitä tarvitaan tarkistamaan verkkosyötteet ja tiedostot päivitysten varalta sekä muihin samanlaisiin toimiin. Kuitnekin, löytyy satoja ihmisiä jotka kertovat, että he eivät voi käyttää tietokonettaan normaalisti Ielowutil.exe tiedoston takia. He raportoivat järjestelmän hidastumisesta ja tällaisista virhe ilmoituksista:

This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application’s support team for more information.

Jos yös sinä kärsit tästä ongelmasta, voit korjata sen näiden ohjeiden avulla:

Mene Internet asetuksiin klikkaamalla oikella IE kuvaketta
Täällä, mene Sisältö → Syötteet ja verkkotiedostot → Asetukset.
Poista ruksi ”Automaattisesti tarkista syötteet ja verkkotiedostot päivitysten varalta”.

VAARA!

IELowutil.exe tiedostoa ei löydy Windows XP järjestelmistä, joten jos huomasit sen siellä, voi olla että tämä tiedosto on vaarallinen. Haittaohjelmien luojilla on tapana nimetä haitalliset prosessinsa laillisten prosessien mukaan jotta he voivat piilottaa viruksensa. tarkistaaksesi PC:si maineikkaalla haittaohjelman poistajalla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa