Mikä on IELowutil.exe? Kannattaako minun poistaa se?

IELowutil.exe

IELowutil.exe on laillinen tiedosto, joka löytyy niin Windows Vista kuin myöhemmistäkin Käyttöjärjestelmistä. Se liittyy Internet Exploreriin, joka käyttää tätä tiedostoa käsitelläkseen paremmin matalan tärkeysasteen operaatioita. Toisin sanoen, sitä tarvitaan tarkistamaan verkkosyötteet ja tiedostot päivitysten varalta sekä muihin samanlaisiin toimiin. Kuitnekin, löytyy satoja ihmisiä jotka kertovat, että he eivät voi käyttää tietokonettaan normaalisti Ielowutil.exe tiedoston takia. He raportoivat järjestelmän hidastumisesta ja tällaisista virhe ilmoituksista:

This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application’s support team for more information.

Jos yös sinä kärsit tästä ongelmasta, voit korjata sen näiden ohjeiden avulla:

Mene Internet asetuksiin klikkaamalla oikella IE kuvaketta
Täällä, mene Sisältö → Syötteet ja verkkotiedostot → Asetukset.
Poista ruksi ”Automaattisesti tarkista syötteet ja verkkotiedostot päivitysten varalta”.

VAARA!

IELowutil.exe tiedostoa ei löydy Windows XP järjestelmistä, joten jos huomasit sen siellä, voi olla että tämä tiedosto on vaarallinen. Haittaohjelmien luojilla on tapana nimetä haitalliset prosessinsa laillisten prosessien mukaan jotta he voivat piilottaa viruksensa. tarkistaaksesi PC:si maineikkaalla haittaohjelman poistajalla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-ielowutil-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa