Mikä on igfxpers.exe? Kannattaako minun poistaa se?

igfxpers.exe on laillinen ei-järjestelmä prosessi, joka käynnistyy samalla kun tietokone käynnistyy. Tämä tiedosto asennettaan yleensä osana Intel Graphics Media Accelerator Driveria ja se on vastuussa ylimäräisistä konfiguraatio valinnoista Nvidia grafiikka sovelluksille. igfxpers.exe on käynnissä jos käytät kannettavaa koska se vaihtaa resoluutiota kun käytät telakoitumis asemaa tai ulkoista näyttöä. Kuitenkin, se käyttää paljon järjestelmän resursseja, joten jos et pidä igfxpers.exe prosessia tärkeänä, voit turvallisesti lopettaa sen.

VAARA!

Haittaohjelman luojat käyttävät usein laillisten tiedostojen nimiä huijatakseen käyttäjiä ja piilottaakseen viruksensa. Jos sinun igfxpers.exe tiedosto EI OLE C:\Windows\System32 kansiossa, sinun tulisi tarkistaa tietokoneesi haittaohjelman poistajalla varmistaaksesi sen olevan turvallinen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa