Mikä on igfxpers.exe? Kannattaako minun poistaa se?

kirjoittanut Jake Doevan - -

igfxpers.exe on laillinen ei-järjestelmä prosessi, joka käynnistyy samalla kun tietokone käynnistyy. Tämä tiedosto asennettaan yleensä osana Intel Graphics Media Accelerator Driveria ja se on vastuussa ylimäräisistä konfiguraatio valinnoista Nvidia grafiikka sovelluksille. igfxpers.exe on käynnissä jos käytät kannettavaa koska se vaihtaa resoluutiota kun käytät telakoitumis asemaa tai ulkoista näyttöä. Kuitenkin, se käyttää paljon järjestelmän resursseja, joten jos et pidä igfxpers.exe prosessia tärkeänä, voit turvallisesti lopettaa sen.

VAARA!

Haittaohjelman luojat käyttävät usein laillisten tiedostojen nimiä huijatakseen käyttäjiä ja piilottaakseen viruksensa. Jos sinun igfxpers.exe tiedosto EI OLE C:\Windows\System32 kansiossa, sinun tulisi tarkistaa tietokoneesi haittaohjelman poistajalla varmistaaksesi sen olevan turvallinen.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Malwarebytes

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/file-igfxpers-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa