Mikä on igfxpers.exe? Kannattaako minun poistaa se?

kirjoittanut Jake Doevan - -

igfxpers.exe on laillinen ei-järjestelmä prosessi, joka käynnistyy samalla kun tietokone käynnistyy. Tämä tiedosto asennettaan yleensä osana Intel Graphics Media Accelerator Driveria ja se on vastuussa ylimäräisistä konfiguraatio valinnoista Nvidia grafiikka sovelluksille. igfxpers.exe on käynnissä jos käytät kannettavaa koska se vaihtaa resoluutiota kun käytät telakoitumis asemaa tai ulkoista näyttöä. Kuitenkin, se käyttää paljon järjestelmän resursseja, joten jos et pidä igfxpers.exe prosessia tärkeänä, voit turvallisesti lopettaa sen.

VAARA!

Haittaohjelman luojat käyttävät usein laillisten tiedostojen nimiä huijatakseen käyttäjiä ja piilottaakseen viruksensa. Jos sinun igfxpers.exe tiedosto EI OLE C:\Windows\System32 kansiossa, sinun tulisi tarkistaa tietokoneesi haittaohjelman poistajalla varmistaaksesi sen olevan turvallinen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage Cleaner tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Reimage Cleaner, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Reimage Cleaner on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Free scanner allows you to check your system for damaged and corrupted files. If you need to fix them, you may need to purchase the licensed version of Reimage Reimage Cleaner.

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/file-igfxpers-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa