Mikä on lsm.exe? Kannattaako minun poistaa se?

lsm.exe on suoritustiedosto, joka kuuluu Local Session Manager palvelulle. Se voidaan löytää Microsoft Windows Vista sekä Windows 7 käyttöjärjestelmistä ja se sijaitsee yleensä C:\Windows\System32 kansiossa. Jos huomasit lsm.exe tiedoston muulla käyttöjärjestelmällä, sinun ei tulisi hukata aikaa vaan tarkistaa tietokoneesi maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua tämän tiedoston tarkistuksessa ja, jos se on todellakin haitallinen, poistamaan sen kaikkine komponentteineen. Kuitenkin, useimmissa tapauksissa lsm.exe tiedostoa pidetään virallisena Windows komponenttina sekä Windows ydintiedostona, joka on vastuussa PC:n sisäänkirjautumis sessiosta sekä vastaavista aktiviteeteista. Tämän vuoksi emme suosittele sen pysäyttämistä.

VAARA!

Mille tahansa haittaohjelmalle voidaan antaa mikä tahansa nimi, joten lsm.exe nimeä voidaan käyttää piilottamaan tosiasia, että tietokoneesi on saastunut. Jos tämä tiedosto sijaitsee muualla kuin C:\Windows\System32 kansiossa, se voi olla mukana haitallisissa aktiviteeteissa. Tässä tapauksessa, me suosittelemme tarkistamaan lsm.exe tiedoston RegCure Pro ohjelmalla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa