Mikä on lsm.exe? Kannattaako minun poistaa se?

lsm.exe

lsm.exe on suoritustiedosto, joka kuuluu Local Session Manager palvelulle. Se voidaan löytää Microsoft Windows Vista sekä Windows 7 käyttöjärjestelmistä ja se sijaitsee yleensä C:\Windows\System32 kansiossa. Jos huomasit lsm.exe tiedoston muulla käyttöjärjestelmällä, sinun ei tulisi hukata aikaa vaan tarkistaa tietokoneesi maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua tämän tiedoston tarkistuksessa ja, jos se on todellakin haitallinen, poistamaan sen kaikkine komponentteineen. Kuitenkin, useimmissa tapauksissa lsm.exe tiedostoa pidetään virallisena Windows komponenttina sekä Windows ydintiedostona, joka on vastuussa PC:n sisäänkirjautumis sessiosta sekä vastaavista aktiviteeteista. Tämän vuoksi emme suosittele sen pysäyttämistä.

VAARA!

Mille tahansa haittaohjelmalle voidaan antaa mikä tahansa nimi, joten lsm.exe nimeä voidaan käyttää piilottamaan tosiasia, että tietokoneesi on saastunut. Jos tämä tiedosto sijaitsee muualla kuin C:\Windows\System32 kansiossa, se voi olla mukana haitallisissa aktiviteeteissa. Tässä tapauksessa, me suosittelemme tarkistamaan lsm.exe tiedoston RegCure Pro ohjelmalla.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-lsm-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa