Mikä on lsm.exe?

lsm.exe

lsm.exe on suoritustiedosto, joka kuuluu Local Session Manager palvelulle. Se voidaan löytää Microsoft Windows Vista sekä Windows 7 käyttöjärjestelmistä ja se sijaitsee yleensä C:\Windows\System32 kansiossa. Jos huomasit lsm.exe tiedoston muulla käyttöjärjestelmällä, sinun ei tulisi hukata aikaa vaan tarkistaa tietokoneesi maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua tämän tiedoston tarkistuksessa ja, jos se on todellakin haitallinen, poistamaan sen kaikkine komponentteineen. Kuitenkin, useimmissa tapauksissa lsm.exe tiedostoa pidetään virallisena Windows komponenttina sekä Windows ydintiedostona, joka on vastuussa PC:n sisäänkirjautumis sessiosta sekä vastaavista aktiviteeteista. Tämän vuoksi emme suosittele sen pysäyttämistä.

VAARA!

Mille tahansa haittaohjelmalle voidaan antaa mikä tahansa nimi, joten lsm.exe nimeä voidaan käyttää piilottamaan tosiasia, että tietokoneesi on saastunut. Jos tämä tiedosto sijaitsee muualla kuin C:\Windows\System32 kansiossa, se voi olla mukana haitallisissa aktiviteeteissa. Tässä tapauksessa, me suosittelemme tarkistamaan lsm.exe tiedoston RegCure Pro ohjelmalla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-lsm-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa