Mikä on MRI6219316107.js? Kannattaako minun poistaa se?

Mikä on MRI6219316107.js tiedosto ja mitä se tekee?

Jos törmäät JS tiedostopäätteeseen tietokoneellasi niin sinun tulee tietää, että se on useimmiten yhteydessä JavaScript tiedostoihin. Nämä tiedostot sisältävät JavaScript koodin jota käytetään asiakaspuole sivuston ohjeisiin. JavaScript voi olla vastuussa useista toiminnoista, kuten automaattisesti vaihtuvat päivämäärät, avata linkityt sivut uudessä välilehdessä, vaihtaa kuvat tai tekstit hiiren rullauksella, jne. JavaScript koodeja voidaan käyttää myös luomaan pudotuslaatikoita joilla on interaktiivisia toimintoja. Näitä tiedostoja käytetään usein erilaisten troijalaisten, virusten ja matojen luojien toimesta.

Itseasiassa, tämä MRI6219316107.js tiedosto on yhteydessä yhteen kaikkein pahaimaineisempaan lunnasohjelmaan, nimeltä Locky virus. Turvallisuusasiantuntijat ovat huomanneet, että saastuneet Word dokumentit jotka on koodattu macro skriptillä ja joita käytettiin ennen Lockyn levitykseen ovat nyt siirtyneet JavaScript tiedostoihin. Voidaan olettaa, että tämä päätös tehtiin koska JavaScriptiä käyttämällä on paljon paljon helpompaa salakuljettaa Locky uhrin tietokoneelle. Toinen syy miksi tämän haittaohjelman kehittäjät ovat ehkä vaihtaneet JavaScriptiin on, että he koettavat välttää haittaohjelman poistajia. Saastunut tiedosto on pakattu ja sitä levitetään roskaposteissa ZIP tiedostona. Kun ZIP tiedosto on purettu, virus käyttää Plib-depack toimintaa purkaakseen ja aktivoidakseen viruksen lataukseen. Tämän ohjelman mielenkiintoinen piirre on, että se suorittaa prosessin selvittääkseen onko käyttöjärjestelmä Venäläinen. Jos se on niin virus poistaa itsensä. Jos ei niin laitteella olevat tiedostot tarkistetaan ja salataan. Jos siis löydät MRI6219316107.js tiedoston sähköpostissa jonka olet saanut tuntemattomalta ja epäilyttävältä lähteeltä niin sinun ei todellakaan kannata purkaa sitä. Jos teet sen niin virus aktivoidaan ja tiedostosi salataan. Mainituista syistä sinun kannattaa poistaa MRI6219316107.js tiedosto niin pian kuin mahdollista jos se on koneellasi.

Kuinka estää tämän tiedoston pääsy tietokoneelle?

Ensimmäinen asia joka sinun pitää tehdä jos haluat estää tämän tiedoston ilmaantumisen tietokoneelle on varustaa tietokoneesi maineikkaalla haittaohjelman poistajalla, kuten FortectIntego. Se pienentää mahdollisuutta, että saat epäilyttäviä tiedostoja ja se suojelee sinua myös muilta nettiuhilta. Kaikkein tärkeimpänä, sinun pitää varoa itse virusta. Sinun pitää muistaa, että tämä saastunut tiedosto leviää sähköpostin liitteenä. Ole siis varuillasi kun avaat uusia sähköposteja ja lataat liitteitä.

Kuinka poistaa MRI6219316107.js tiedosto tietokoneelta?

Hyvä uutinen on, että MRI6219316107.js poisto on mahdollista. Jos kuitenkin olet jo avannut tiedoston, niin sinulla voi olla vaikeampi ongelma kuin tämä. Locky virus voi olla salannut tiedostosi niin ettet voi saada niitä takaisin muuten kuin ostamalla salauksen poistoavaimen viruksen kehittäjiltä. Siksi tämän tiedoston poiston ei pitäisi olla ensimmäinen asia, sinun kannattaa pitää miettiä viruksen poistamista. Voit tehdä tämän luotettavalla ja päivitetyllä anti-virus ohjelmalla. On tärkeää tietää, että Locky on agressiivinen virus ja se voi estää anti-virus ohjelmien toiminnan. Jos tämä tapahtuu niin seuraa meidän asiantuntijoiden laatimia Locky lunnasohjelman poisto-ohjeita.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa