Mikä on mshta.exe? Kannattaako minun poistaa se?

mshta.exe laillinen exe tiedosto, joka kuuluu Microsoftille. Tämä tiedosto tunnetaan myös tulkkina Microsoft Scripting Hostille, joten se on vastuussa HTML sovellusten käynnistämisestä (.hta tiedostot) sekä auttaa skriptiä toimimaan Windowsissa.

Se sijaitsee C:\Windows\System32 kansiossa ja käyttää noin 40 bittiä tietokoneen muistia. Vaikka mshta.exe ei ole pakollinen tiedosto järjestelmälle tai sen toiminnalle, me emme suosittele sen lopettamista. Muussa tapauksessa, sinun tulee valmistautua järjestelmän epävakaisuuteen sekä vastaaviin pieniin ongelmiin.

VAARA!

Mille tahansa haittaohjelmalle voidaan antaa mikä tahansa nimi eikä mshta.exe ole poikkeus. Saman niminen tiedosto voi olla mukana haitallisissa aktiviteeteissa kuten auttamassa loisia aloittamaan työnsä, niiden pääkomponenttien lataamisessa sekä vaarallisen hyötykuorman käynnissä pitämisessä. Se voi myös toimia yksinäisenä uhkana.

Jos huomasit ärsyttäviä pop-up mainoksia, uudelleenohjauksia sekä vastaavia ongelmia tietokoneellasi, ne voivat olla viruksen käynnistämiä joka käyttää mshta.exe nimeä piiloutuakseen käyttäjältä. Tässä tapauksessa sinun tulsi tarkistaa tämä tiedosto todella tarkasti. Tähän tarkoitukseen me suosittelemme FortectIntego.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa