Mikä on mshta.exe? Kannattaako minun poistaa se?

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - -
mshta.exe

mshta.exe laillinen exe tiedosto, joka kuuluu Microsoftille. Tämä tiedosto tunnetaan myös tulkkina Microsoft Scripting Hostille, joten se on vastuussa HTML sovellusten käynnistämisestä (.hta tiedostot) sekä auttaa skriptiä toimimaan Windowsissa.

Se sijaitsee C:\Windows\System32 kansiossa ja käyttää noin 40 bittiä tietokoneen muistia. Vaikka mshta.exe ei ole pakollinen tiedosto järjestelmälle tai sen toiminnalle, me emme suosittele sen lopettamista. Muussa tapauksessa, sinun tulee valmistautua järjestelmän epävakaisuuteen sekä vastaaviin pieniin ongelmiin.

VAARA!

Mille tahansa haittaohjelmalle voidaan antaa mikä tahansa nimi eikä mshta.exe ole poikkeus. Saman niminen tiedosto voi olla mukana haitallisissa aktiviteeteissa kuten auttamassa loisia aloittamaan työnsä, niiden pääkomponenttien lataamisessa sekä vaarallisen hyötykuorman käynnissä pitämisessä. Se voi myös toimia yksinäisenä uhkana.

Jos huomasit ärsyttäviä pop-up mainoksia, uudelleenohjauksia sekä vastaavia ongelmia tietokoneellasi, ne voivat olla viruksen käynnistämiä joka käyttää mshta.exe nimeä piiloutuakseen käyttäjältä. Tässä tapauksessa sinun tulsi tarkistaa tämä tiedosto todella tarkasti. Tähän tarkoitukseen me suosittelemme Reimage.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Malwarebytes

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/file-mshta-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa