Mikä on smss.exe? Kannattaako minun poistaa se?

smss.exe

Smss.exe liittyy jokaisen koneen Tehtävienhallintaan. Se on täysin kunnollinen tiedosto, osa Microsoft Windows käyttöjärjestelmää, joka vastaa käyttäjän tietokonesession aloituksesta. Se käynnistyy samalla kun tietokonekkin ja sen lisäksi se käynnistää muita prosesseja, kuten winlogon.exe ja csrss.exe, se myös asettaa järjestelmän muuttujia ja vastaavia aktiviteetteja. Smss.exe voi pysäyttää järjestelmää vastaamasta jos winlogon.exe ja csrss.exe prosessit eivät päädy haluttuun tilaan. Emme suosittele tämän prosessin pysäyttämistä jos se sijaitsee kansiossa: c:\windows\System32\smss.exe, sillä sitä tarvitaan tietokoneen normaalin toiminnan ylläpitämisessä.

VAARA!

Alkuperäinen tiedosto smss.exe sijaitsee kansiossa c:\windows\System32\smss.exe. Kuitenkin, jos se löytyy jostain toisesta paikasta, on se suurella todennäköisyydellä tekemisissä viruksen kanssa. Saastunut smss.exe prosessi voi toimia suoritettavana tiedostona tai loisten käynnistämisessä, ladata komponentteja saastuneista ohjelmista ja suorittaa haitallista ohjelmistoa. Se voi olla tärkeä osa vaarallisia loisia, kuten Employee Watcher, DreamAd, Wowcraft.bm YahLog, Sober.x, Gammiy, MDSA Sentinel X, KillSec ja muita vastaavia. Nämä uhat saattavat käyttää smss.exe:ä erilaisiin tarkoituksiin, tiedoston toiminta riippuu siitä minkä loisohjelman hallussa se on. Suosittelemme vahvasti tarkistamaan systeemin, poistamaan suoritettavan smss.exe:n ja lopettamaan kaikki prosessit jotka se on aloittanut.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Malwarebytes
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-smss-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa