Mikä on utcsvc.exe? Kannattaako minun poistaa se?

kirjoittanut Jake Doevan - -

utcsvc.exe prosessi Tehtävien Hallinnassa voi piilottaa tietokoneen tartunnan

Utcsvc.exe on käynnistystiedosto, joka voi käyttää eri ohjelmia Windows tietokoneella. Tiedosto kuuluu Microsoft yritykselle ja sitä voidaan käyttää joidenkin järjestelmän prosessien toimesta. Useimmiten tätä tiedostoa pidetään kuitenkin mahdollisesti vaarallisena.

VirusTotal tietojen mukaan, 12 suurimmasta 55 antivirus ohjelmasta tunnistaa tämän tiedoston vaarallisena. Sen sijaan, Hybrid Analysis tarjoaa vielä korkeamman tunnistustason. Kun taas Emisisoft tunnistaa yli 100 tiedostoa, jotka liittyvät utcsvc.exe ovat merkitty epäluotettaviksi.

Ei ole mitään epäilystä, että tämä tiedosto voi aiheuttaa ei toivottuja aktiviteetteja tietokoneella. Vaikuttaa siltä, että tätä tiedostoa voidaan käyttää levittämään haittaohjelmia tai troijalaisia. On tällä hetkellä epäselvää mitä verkkouhkaa tämä tiedosto voi levittää tai käynnistää. Siitä huolimatta, utcsvc.exe prosessi voi suorittaa näitä tehtäviä:

  • käynnistää lunnasohjelmia tietokoneella;
  • salata tai poistaa tiedostoja;
  • asentaa vakoiluohjelmia;
  • varastaa henkilökohtaisia tietoja, kuten pankkitiedot, luottokorttitiedot, kirjautumistiedot ja muut arkaluontoiset tiedot;
  • asentaa muita vaarallisia ohjelmia;
  • avata takaovia.

Jos siis olet huomannut tietokoneesi toimivan oudosti, kuten järjestelmä hälytyksiä, selaimen hukkumisen aggressiivisilla mainoksilla tai et voi avata joitain tiedostojasi, niin sinun pitää avata Tehtävien Hallinta ja etsiä käynnissä olevia prosesseja. Jos näet utcsvc.exe, niin se voi olla vastuussa näistä prosesseista.

Ennen utcsvc.exe poistoa, sinun tulee tarkistaa tämä käynnistystiedosto turvatyökalulla, niin varmista, että se todella on vaarallinen. Jos tämä tiedosto ei ole vaarallinen ja poistat sen, niin voit aiheuttaa vahinkoa tietokoneelle, käyttöjärjestelmälle tai joillekin ohjelmille.

Pidä mielessäsi, että voidaksesi poistaa utcsvc.exe turvallisesti, sinun pitää käyttää ammattilaisten haittaohjelman poistajaa. Voit valita Reimage, Malwarebytes Malwarebytes tai Malwarebytes Malwarebytes ohjelman sen tekemiseen.

Vaarallinen käynnistystiedosto voi levitä turvallisen näköisenä tiedostona

Vaarallinen utcsvc.exe tiedosto voi levitä sekoitettuna tiedostona, ohjelmana tai päivityksenä. Siksi käyttäjät yleensä huijataan asentamaan se vapaaehtoisesti. Tämä .exe voi ilmaantua:

  • sähköpostin liitteenä;
  • laittomana ohjelmana tai tiedostona (esim. elokuva, musiikki);
  • tekaistu ohjelman päivitys;
  • tekaistuna antiviruksena tai muuna ohjelmana.

Jos siis olet äskettäin avannut liitetiedoston roskapostissa tai ladannut jotain laitonta materiaalia, sinun tulee varmistaa, ettet ole samalla asentanut myös haittaohjelmaa. Yleensä sinun tulee olla varovainen verkossa ja ei suorittaa mitään riskialttiita aktiviteetteja, jotta voit välttää verkkohyökkäykset.

Lopeta utcsvc.exe prosessi

Ennen kuin pysäytät tai poistat tämän prosessin ja sen operaatiot, sinun pitää varmistaa sen vaarallisuus. Jos olet 100% varma, että se on vaarallinen, niin sinun kannattaa poistaa utcsvc.exe manuaalisesti. Jos tämä tiedosto kuuluu haittaohjelmalle, se voi liittyä useaan muuhun komponenttiin, jotka pitää poistaa yhdessä.

Siksi me suosittelemme utcsvc.exe poistoon ammattilaisten antivirusta tai haittaohjelman poistajaa. Me voimme vakuuttaa, että Reimage, Malwarebytes Malwarebytes tai Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security puhdistaa järjestelmän tehokkaasti, joten sinun kannattaa kokeilla yhtä niistä.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Malwarebytes

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/file-utcsvc-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa