Mikä on Vulkaninfo32.exe? Kannattaako minun poistaa se?

Vulkaninfo32.exe tiedosto voi olla merkki haittaohjelmasta

Vulkaninfo32.exe Nvidia on laillinen graafisen sovellusten ylimääräinen komponentti, jota käyttää Vulkan STD. Voit löytää sen C:\Program kansiosta ja Start valikosta pian sen jälkeen, kun olet ladannut määrätyn päivityksen Nvidia, Intel tai AMD yritykseltä. Tietokoneen käyttäjien pitää kuitenkin olla tietoisia, että löytyy useita vaarallisia ohjelmia, jotka voivat piiloutua tämän vaarattoman tiedoston nimen alle. 

Pääsyy miksi useat ihmiset ovat huolissaan ja kysyvät mikä on Vulkaninfo32.exe, on sen ilmaantuminen erillisenä sovelluksena järjestelmään. Aina ennen se on ollut osa Nvidia graafisia ajureita. Se on luokkaa Application Program Interface (API), joka sisältää protokollat, työkalut ja rutiinit ohjelmien kehitykseen. 

Vulkaninfo 32 auttaa tietokonetta toimimaan nopeammin ja parantaa pelikokemusta huomattavasti. Useat Graphics Processing Unit (GPU) ajurit sisällyttävät sen, kun uusia ajureita päivitetään. Jos siis olet juuri päivittänyt grafiikka ajurit, niin sinulla ei ole syytä huoleen.

Verkkorikolliset valitettavasti koettavat naamioida vaaralliset ohjelmansa antamalle niille nimen Vulkaninfo32.exe. Voit nopeasti tarkistaa digitaalisen merkin — jos se ei ole LunarG, niin sinun kannattaa tarttua toimeen ja suojata järjestelmääsi huijareilta.

Me emme suosittele poistamaan Vulkaninfo32.exe tiedostoa, koska sen ei pitäisi vaikuttaa järjestelmääsi, kun se ei ole käytössä. Jos sinulla on kuitenkin epäilyksiä se laillisuudesta, sinun kannattaa tarkistaa tiedostosi ammattilaisten antivirus työkalulla. Sen tekemiseen sinun kannattaa käyttää FortectIntego ohjelmaa.

Jos päätät suorittaa Vulkaninfo32.exe poiston, niin et enää voi käyttää Vulcan API sovellusta. Vaikka tietokoneesi tulee vain Direct X APIa, muita muutoksia ei pitäisi tapahtua. Siksi me suosittelemme tarkistamaan järjestelmäsi haittaohjelman poistajalla, jotta voit varmistaa tiedoston turvallisuuden.

Tapoja miten vaarallinen tiedosto voi luikerrella järjestelmääsi

Laillinen Vulkaninfo 32 asennetaan järjestelmään yhdessä graafisen ajuripäivityksen kanssa, laitonta versiota voidaan levittää ilmaisohjelmien mukana. Me myös ehdotamme kiinnittämään tarkkaa huomiota, kun lataat ja asennat ohjelmia.

Sinun kannattaa valita Edistynyt/Kustomoitu asennustapa, kun mahdollista ja ei ohittaa askeleita. Pidä mielessäsi, että epäluotettavat ja potentiaalisesti vaaralliset sovellukset tulevat ennalta valittuina komponentteina ja sinun pitää poistaa ruksi niiden kohdalta, jotta voit estää niitä pääsemästä järjestelmääsi.

Tämän lisäksi, NoVirus.uk asiantuntijat sanovat, että sinun kannattaa aina käyttää ammattilaisten haittaohjelman poistajaa, jotta voit suojata tietokonettasi kaikkina aikoina. Me kuitenkin haluamme olla varmoja, että se on tarpeeksi luotettava ja tehokas vaarallisten tiedostojen poistamiseen.

Voit poistaa Vulkaninfo32.exe tiedoston, jos se aiheuttaa huolia

Pidä mielessäsi, että laillisen Vulkaninfo32.exe tiedoston pitäisi olla C:\Program Files kansiossa ja sen allekirjoittajan pitäisi olla LunarG. Jos näet käynnistystiedoston olevan käynnissä, kun et käytä APIa, niin tietokoneesi voi olla saastunut. Tässä tapauksessa vain automaattinen poisto on mahdollinen.

Hanki FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, tai Malwarebytes ohjelma järjestelmän tarkistukseen. Haittaohjelman tapauksessa, nämä antivirus työkalut löytävät kaikki sen komponentit ja poistavat Vulkaninfo32.exe tiedoston tietokoneeltasi. Voit käyttää myös muuta maineikasta turvaohjelmaa.

Me emme kuitenkaan suosittele suorittamaan Vulkaninfo32.exe poistoa itse. Voit poistaa sen onnistuneesti tai vahingoittaa järjestelmääsi. Tämä prosessi vaatii IT-taitoja ja kokemattomia tietokoneen käyttäjiä suositellaan käyttämään automaattista poistotapaa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa