Mikä on win32.exe? Kannattaako minun poistaa se?

win32.exe

win32.exe on saastunut suoritettava tiedosto, joka liittuu Ratega backdoor Trojan- nimiseen haittaohjelmaan ja muihin viruksiin. Symantec:n mukaan tämä virus voidaan tunnistaa myös troijalaiseksi tai mainosohjelmaksi, Microsoft kutsuu sitä nimellä TrojanSpy:Win32/Malintent tai TrojanClicker:Win32/Hatigh.C. Tärkein syy miksi win32.exe:ä käytetään on se, että hyökkääjä saa täyden kontrollin käyttöjärjestelmästä. Kuitenkin, saastuneen tiedoston päätehtävänä on käynnistää loisohjelma tai jokin sen osa. Käynnistyttyään, win32.exe käynnistää prosessin joka vastaa loisohjelman latautumisesta. Pidä mielessä, että win32.exe:ä pidetään vakavana uhkana, joka voi työskennellä itsenäisesti tai osana muita viruksia.

Win32.exe työskentelee huomaamattomasti käyttöjärjestelmän taustalla ja suorittaa haitallisia tekoja. Jos se on asennettu käyttöjärjestelmääsi, niin sinun tietokoneellasi on vakava tietoturvauhka liittyen kaikkeen dataan, mikä siihen on asennettu. Siksi sinun täytyy poistaa tämä ohjelma ja lopettaa sen prosessi samantien. Poistaaksesi win32.exe tiedoston, käytä jotain yleisestä virusohjelmaa, joka auttaa sinut eroon win32.exe:stä. Suosittelemme käyttämään päivitettyä Malwarebytes Malwarebytes tai Reimage.

Tuomio - Tiedoston tila
Vaarallinen tiedosto
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Malwarebytes
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-win32-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa