Mikä on win32.exe? Kannattaako minun poistaa se?

win32.exe

win32.exe on saastunut suoritettava tiedosto, joka liittuu Ratega backdoor Trojan- nimiseen haittaohjelmaan ja muihin viruksiin. Symantec:n mukaan tämä virus voidaan tunnistaa myös troijalaiseksi tai mainosohjelmaksi, Microsoft kutsuu sitä nimellä TrojanSpy:Win32/Malintent tai TrojanClicker:Win32/Hatigh.C. Tärkein syy miksi win32.exe:ä käytetään on se, että hyökkääjä saa täyden kontrollin käyttöjärjestelmästä. Kuitenkin, saastuneen tiedoston päätehtävänä on käynnistää loisohjelma tai jokin sen osa. Käynnistyttyään, win32.exe käynnistää prosessin joka vastaa loisohjelman latautumisesta. Pidä mielessä, että win32.exe:ä pidetään vakavana uhkana, joka voi työskennellä itsenäisesti tai osana muita viruksia.

Win32.exe työskentelee huomaamattomasti käyttöjärjestelmän taustalla ja suorittaa haitallisia tekoja. Jos se on asennettu käyttöjärjestelmääsi, niin sinun tietokoneellasi on vakava tietoturvauhka liittyen kaikkeen dataan, mikä siihen on asennettu. Siksi sinun täytyy poistaa tämä ohjelma ja lopettaa sen prosessi samantien. Poistaaksesi win32.exe tiedoston, käytä jotain yleisestä virusohjelmaa, joka auttaa sinut eroon win32.exe:stä. Suosittelemme käyttämään päivitettyä Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Reimage.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-win32-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa