Mikä on win32.exe? Kannattaako minun poistaa se?

win32.exe on saastunut suoritettava tiedosto, joka liittuu Ratega backdoor Trojan- nimiseen haittaohjelmaan ja muihin viruksiin. Symantec:n mukaan tämä virus voidaan tunnistaa myös troijalaiseksi tai mainosohjelmaksi, Microsoft kutsuu sitä nimellä TrojanSpy:Win32/Malintent tai TrojanClicker:Win32/Hatigh.C. Tärkein syy miksi win32.exe:ä käytetään on se, että hyökkääjä saa täyden kontrollin käyttöjärjestelmästä. Kuitenkin, saastuneen tiedoston päätehtävänä on käynnistää loisohjelma tai jokin sen osa. Käynnistyttyään, win32.exe käynnistää prosessin joka vastaa loisohjelman latautumisesta. Pidä mielessä, että win32.exe:ä pidetään vakavana uhkana, joka voi työskennellä itsenäisesti tai osana muita viruksia.

Win32.exe työskentelee huomaamattomasti käyttöjärjestelmän taustalla ja suorittaa haitallisia tekoja. Jos se on asennettu käyttöjärjestelmääsi, niin sinun tietokoneellasi on vakava tietoturvauhka liittyen kaikkeen dataan, mikä siihen on asennettu. Siksi sinun täytyy poistaa tämä ohjelma ja lopettaa sen prosessi samantien. Poistaaksesi win32.exe tiedoston, käytä jotain yleisestä virusohjelmaa, joka auttaa sinut eroon win32.exe:stä. Suosittelemme käyttämään päivitettyä SpyHunter 5Combo Cleaner tai FortectIntego.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa