Mikä on winlogon.exe? Kannattaako minun poistaa se?

winlogon.exe on täysin virallinen prosessi, jota ei tulisi pysäyttää. Se on Microsoft Windows sisäänkirjautumis prosessi, joka on tärkeä osa Windows toimintojen käsittelyä käyttäjän sisäänkirjautumisen aikana. Kuitenkin, tätä ohjelmaa ei voida pysäyttää Tehtävien Hallinnan avulla sillä se päättää työnsä hyvin nopeasti. winlogon.exe sijaitsee yleensä ”C:\Winnt\System32\” tai ”C:\Windows\System32\” alikansiossa.

VAARA!

Löytyy useita viruksia jotka yrittävät kätkeä olemassaolonsa järjestelmässä käyttämällä virallisia tiedostojen nimiä. Asiantuntijoiden mukaan, winlogon.exe tiedostoa käyttää cyber infektiot kuten trojan Hazzer, NS Keylogger, Captain Mnemo Pro, Suclove, Ritdoor.b, KillSec sekä useat muut cyber infektiot. Heti kun yksi näistä viruksista tunkeutuu järjestelmään, se luo winlogon.exe tiedoston ja alkaa käyttämään sitä itsensä sekä komponenttiensa laukaisemiseen. Joskus winlogon.exe tiedostosta tulee tärkeä osa vaarallista uhkatekijää, mutta se voi myös työskennellä taustalla ja suorittaa kaikessa hiljaisuudessa haittallisia toimintojaan.

Jos huomasit winlogon.exe tiedoston ja sinulla on epäilyksiä sen luotettavuudesta, me suosittelemme vahvasti tarkistamaan tietokoneen ja tämän tiedoston RegCure Pro ohjelmalla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa