Mikä on wuauclt.exe? Kannattaako minun poistaa se?

Wuauclt.exe on laillinen Windows prosessi, joka löytyy myös nimillä Windows Update AutoUpdate Client, Automatic Updates tai Windows Update Automatic Updates. Kuten sen nimi antaa ymmärtää, tämä prosessi on käynnissä järjestelmän taustalla ja tarkistaa Microsoft verkkosivua automaattisten päivitysten varalta. Wuauclt.exe sijaitsee C:\Windows\System32 kansiossa, mutta voit myös löytää sen käynnissä Tehtävien Hallinta listalla kun se odottaa lupaa. Ohjelmalla ei ole näkyvää ikkunaa ja sen turvallisuus luokitus 9% vaarallinen. Me emme suosittele pysäyttämään Wuauclt.exe prosessia.

VAARA!

haittaohjelmien luojat koettavat nimetä haitalliset prosessit identtisiksi laillisten prosessien kanssa jotta he voivat piilottaa viruksensa ja estää niiden poiston. Jos löydät wuauclt.exe tiedoston muusta kansiosta, ei C:\Windows\System32, PC:si voi olla viruksen saastuttama. Tässä tapauksessa, tarkista PC:si välittömästi maineikkaalla haittaohjelman poistajalla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa