Mikä on ccap.exe? Kannattaako minun poistaa se?

ccap.exe

ccap.exe on aito ja laillinen tiedosto. Tämä tiedosto sisältyy useisiin Symantec tuotteisiin, kuten Norton Antivirus, Norton Personal Firewall, jne. Tämä tiedosto ei ole pakollinen Windows komponentti ja se lisätään järjestelmääsi kun asennetaan muuta sovellusta. Jos asensit jokin tuotteen jonka kehittäjä on Symantec yritys, sinun ei tulisi pysäyttää tätä suoritustiedostoa. Jos poistit ohjelman, joka käyttää ccap.exe tiedostoa, voit jättää joitain huonoja rekisteri merkintöjä jotka aiheuttavat rekisteri virheitä. Se voi myös aiheuttaa järjestelmän hidastumista.

VAARA!

Useimmissa tapauksissa niin virukset, troijalaiset, haittaohjelmat kuin myös muut uhat voidaan kätkeä laillisina prosesseina Windowsin sisälle. Jos sinulle ei ole yhtään Symantec tuotetta asennettuna ja silti näet ccap.exe prosessin Tehtävien hallinnassa, älä hukkaa aikaa vaan tarkista tietokoneesi luotettavalla turvallisuus sovelluksella. On myös toinen tapa selvittää onko tämä prosessi aito vai väärennetty. Avaa Windows Tehtävien Hallinta ja koeta klikata “lopeta prosessi” ccap.exe tiedsoton kohdalla. Jos se sanoo, “prosessia ei voida lopettaa” niin todennäköisesti tämä tiedosto on aito. Jos ccap.exe sulkeutuu, On hyvin todennäköistä, että tietokoneesi on haittaohjelman saastuttama. Tässä tapauksessa me suosittelemme tarkistamaan sen RegCure Pro:lla.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa