Mikä on ccap.exe? Kannattaako minun poistaa se?

ccap.exe on aito ja laillinen tiedosto. Tämä tiedosto sisältyy useisiin Symantec tuotteisiin, kuten Norton Antivirus, Norton Personal Firewall, jne. Tämä tiedosto ei ole pakollinen Windows komponentti ja se lisätään järjestelmääsi kun asennetaan muuta sovellusta. Jos asensit jokin tuotteen jonka kehittäjä on Symantec yritys, sinun ei tulisi pysäyttää tätä suoritustiedostoa. Jos poistit ohjelman, joka käyttää ccap.exe tiedostoa, voit jättää joitain huonoja rekisteri merkintöjä jotka aiheuttavat rekisteri virheitä. Se voi myös aiheuttaa järjestelmän hidastumista.

VAARA!

Useimmissa tapauksissa niin virukset, troijalaiset, haittaohjelmat kuin myös muut uhat voidaan kätkeä laillisina prosesseina Windowsin sisälle. Jos sinulle ei ole yhtään Symantec tuotetta asennettuna ja silti näet ccap.exe prosessin Tehtävien hallinnassa, älä hukkaa aikaa vaan tarkista tietokoneesi luotettavalla turvallisuus sovelluksella. On myös toinen tapa selvittää onko tämä prosessi aito vai väärennetty. Avaa Windows Tehtävien Hallinta ja koeta klikata “lopeta prosessi” ccap.exe tiedsoton kohdalla. Jos se sanoo, “prosessia ei voida lopettaa” niin todennäköisesti tämä tiedosto on aito. Jos ccap.exe sulkeutuu, On hyvin todennäköistä, että tietokoneesi on haittaohjelman saastuttama. Tässä tapauksessa me suosittelemme tarkistamaan sen RegCure Pro:lla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa