Mikä on Chrome.exe? Kannattaako minun poistaa se?

Chrome.exe prosessi voi olla laillinen tai vaarallinen

Chrome.exe on tietokoneen prosessi, jota käyttää Google Chrome. Yleensä se ilmaantuu, kun selain avataan ja se ei käytä valtavaa määrää järjestelmän resursseja. Samannäköinen prosessi voi kuitenkin olla naamioitunut mainosohjelma, joka liittyy Poweliks virukseen. Se on suunniteltu luomaan useita tunkeilevia mainoksia käyttämällä paljon CPU tehoa.

Usean Chrome.exe *32 prosessin läsnäolo tietokoneella, jotka käyttävät jopa 100% tietokoneen prosessorin tehosta, voi johtaa lopulliseen tietokoneen vahingoittumiseen. Toisin sanoen, voit kohdata huomattavia hidastumisia, jäätymisiä, huonoa suorituskykyä. Kun aikaa kuluu enemmän, niin järjestelmästäsi tulee epävakaa.

Tämän lisäksi, Chrome.exe 32 bit prosessi luo ärsyttäviä mainoksia. Ne voivat ilmaantua usein vierailluilla sivuilla julisteina, pop-uppeina ja tekstiin sisällytettyinä. Vaikka näytetyt mainokset näyttävät aidoilta, ne on suunniteltu huijaamaan ihmiset klikkaamaan niitä ja luomaan maksu-klikkauksesta tuloja kehittäjille.

Pidä myös mielessäsi, että tällaiset mainokset yleensä promotoivat hyödyttömiä ja kalliita järjestelmän optimointityökaluja, ohjelmia tai muita tuotteita. Pahin asia on, että ne voivat viedä sinut haittaohjelman saastuttamille sivuille ja paljastaa tietokoneesi heikkoudet. Siksi tekaistu Chrome.exe prosessi tehtävien hallinnassa voi johtaa vakaviin tietokone tartuntoihin.

Kuten yllä on mainittu, tästä prosessista on kaksi versiota — tavallinen ja vaarallinen. Asiantuntijat kutsuvat mainosohjelmaa *32 tehtävien hallinta virukseksi, koska se on helppo tunnistaa järjestelmän valvonnassa. Laillinen käynnistystiedosto on esillä vain, kun selain avataan, kun taas Chrome haittaohjelma käynnistyy tietokoneen yhteydessä.

Jos sinulla on epäilyksiä ja haluat tarkistaa tämän exe 32 tiedoston tehtävien hallinnassa, klikkaa sitä oikealla ja avaa tiedoston sijainti. Pidä mielessäsi, että alkuperäinen Chrome.exe on vain C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application kansiossa. Jos löydät sen satunnaiselta kansiolta, tietokoneessasi voi olla Poweliks troijalainen.

Me emme suosittele poistamaan Chrome.exe virusta itse. Sen kaikkien komponenttien löytäminen ja järjestelmän suojaaminen tällä tavalla voi olla vaikeaa. Suorita sen sijaan järjestelmän täysi tarkistus haittaohjelman poistajalla ja varmista, että tämä prosessi on vaarallinen.

Chrome.exe *32 viruksen poisto voidaan suorittaa FortectIntego ohjelmalla tai muulla tehokkaalla turvaohjelmalla. Pidä myös mielessäsi, että tämä on turvallisempi tapa, koska antivirus poistaa myös kaikki mainosohjelman komponentit. Siksi tietokoneesi puhdistetaan ei toivotuista ohjelmista (PUP), jotka tulivat haittaohjelman mukana, se myös suojaa tietokonettasi tulevaisuudessa.

Ilmaisohjelmien vaarat: niiden sisällä voi olla mainosohjelmia

Useat käyttäjät epäilevät, että potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) on asennettu heidän järjestelmään etänä. Se on kuitenkin kaukana todellisuudesta — ne tulevat yhdessä ilmaisohjelmien mukana, joita käyttäjät lataavat verkosta. Tämä levitystekniikkaa on nimeltään niputus, joka antaa kehittäjien salaa asentaa PUPit valinnaisina komponentteina.

LosVirus.es haittaohjelma asiantuntijoiden mukaan, voit helposti välttää mainosohjelman tartunnat seuraavien ohjeiden avulla:

  1. Käytä vain Edistynyttä/Kustomoitua asennustapaa, kun asennat ilmaisohjelmia;
  2. Älä ohita askeleita;
  3. Jos näet ennalta merkittyjä rukseja, poista ne heti;
  4. Käytä aina tehokasta turvaohjelmaa ja päivitä sitä jatkuvasti.

Chrome.exe viruksen poisto selitetty

Me haluamme varoittaa lukijoitamme, että Chrome.exe *32 viruksen manuaalinen poisto on vain kokeneille tietokoneen käyttäjille. Jos sinulla ei ole erityisiä IT-taitoja, niin hanki ammattilaisten antivirus ohjelma ja poista mainosohjelma automaattisesti. Tämä on turvallisin tapa välttää vahingot järjestelmään.

Voit poistaa Chrome.exe viruksen FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, tai Malwarebytes ohjelmalla. Ne ovat meidän IT-asiantuntijoidemme suosittelemia, koska tavallinen käyttäjä ei kohtaa mitään ongelmia näitä työkaluja käyttäessään. Voit kuitenkin käyttää jotain muuta antivirus ohjelmaa, jos se on testattu ja tarpeeksi tehokas.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa