Mikä on cli.exe? Kannattaako minun poistaa se?

cli.exe on laillinen tiedosto, joka asennetaan tietokoneellesi osana ATI grafiikka kortin ajureita. Kun se on käynnistetty, se käynnistää ohjelman joka näyttää kuvakkeen järjestelmäpalkissa. Käyttämällä tätä kuvaketta, pääset käsiksi video asetuksiin käyttämättä turhaa aikaa odotteluun. Useimmat PC käyttäjät eivät muokkaa grafiikka korttiaan joka päivä, joten on suositeltavaa ottaa cli.exe pois käytöstä kun käynnistät tietokoneesi uudelleen. Muussa tapauksessa, sinun ei tulisi koskaan poistaa cli.exe tiedostoa sillä se vaaditaan grafiikka kortin moitteettomaan tomintaan. Yhteenvetona, cli.exe on tärkeä järjestelmä komponentti joka tulisi jättää koskemattomaksi tai se voidaan poistaa yhdessä ajurien kanssa.

VAARA!

Millä tahansa viruksella voi olla mikä tahansa nimi, joten muista että cli.exe voi olla myös mukana hämärä puuhissa. Jos löysit tämän tiedoston C:\Windows or C:\Windows\System32 kansiosta, se on suurella todennäköisyydellä haitallinen tiedosto, joka kuuluu hakkereille. Jos sinulla on edes pieni epäilys, että cli.exe on saastunut, sinun tulisi tarkistaa se luotettavalla turvallisuus sovelluksella koska hakkerit ovat voineet käyttää tämän tiedoston nimeä piilottaakseen omat viruksensa. Tarkistaaksesi cli.exe tiedoston luotettavuuden, me suosittelemme käyttämään RegCure Pro:ta.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa