Mikä on cli.exe? Kannattaako minun poistaa se?

cli.exe

cli.exe on laillinen tiedosto, joka asennetaan tietokoneellesi osana ATI grafiikka kortin ajureita. Kun se on käynnistetty, se käynnistää ohjelman joka näyttää kuvakkeen järjestelmäpalkissa. Käyttämällä tätä kuvaketta, pääset käsiksi video asetuksiin käyttämättä turhaa aikaa odotteluun. Useimmat PC käyttäjät eivät muokkaa grafiikka korttiaan joka päivä, joten on suositeltavaa ottaa cli.exe pois käytöstä kun käynnistät tietokoneesi uudelleen. Muussa tapauksessa, sinun ei tulisi koskaan poistaa cli.exe tiedostoa sillä se vaaditaan grafiikka kortin moitteettomaan tomintaan. Yhteenvetona, cli.exe on tärkeä järjestelmä komponentti joka tulisi jättää koskemattomaksi tai se voidaan poistaa yhdessä ajurien kanssa.

VAARA!

Millä tahansa viruksella voi olla mikä tahansa nimi, joten muista että cli.exe voi olla myös mukana hämärä puuhissa. Jos löysit tämän tiedoston C:\Windows or C:\Windows\System32 kansiosta, se on suurella todennäköisyydellä haitallinen tiedosto, joka kuuluu hakkereille. Jos sinulla on edes pieni epäilys, että cli.exe on saastunut, sinun tulisi tarkistaa se luotettavalla turvallisuus sovelluksella koska hakkerit ovat voineet käyttää tämän tiedoston nimeä piilottaakseen omat viruksensa. Tarkistaaksesi cli.exe tiedoston luotettavuuden, me suosittelemme käyttämään RegCure Pro:ta.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa