Mikä on conime.exe? Kannattaako minun poistaa se?

conime.exe

conime.exe on laillinen tiedosto, joka tunnetaan myös nimellä Console IME. Tämä suoritustiedosto on Microsoftin allekirjoittama tiedosto jota käytetään proseduureihin jotka liittyvät metodi editorin asetukseen. Useimmissa tapauksissa, conime.exe löytyy C:\Windows\System32 kansiosta ja käyttää 69,120 bitistä aina 27,648 bittiin PC:n muistia. Yhteenvetona, conime.exe auttaa ihmisiä käyttämään näppäimistöä ja käyttämään monimutkaisia merkkejä sekä symboleita. Jos et halua ongelmia tämän asian kanssa, sinun ei tulisi poistaa tätä Windows järjestelmätiedostoa.

VAARA!

Haittaohjelmien luojat käyttävät laillisten tiedostojen nimiä piilottaakseen omat viruksensa. conime.exe on myös joutunut mukaan tähän toimintaan, joten jos löysit sen järjestelmästäsi, se voi olla troijalaisen hevosen tai madon saastuttama. Turvallisuusasiantuntijoiden mukaan, conime.exe tiedostojen lisääjinä toimii BFGhost 1.0 troijalainen hevonen sekäW32.Slurk.A mato. Tällaisten virusten pitäminen järjestelmässä on hyvin vaarallista sillä ne voidaan helposti asettaa varastamaan arvokasta sekä henkilökohtaisesti arkaluontoista tietoa tai antaa hyökkääjälle täysi etäyhteys saastuneeseen tietokoneeseen. tarkistaaksesi conime.exe tiedoston luotettavuuden, Sinun tulisi tarkistaa PC RegCure Pro:lla. On myös suositeltavaa tarkistaa järjestelmä Reimage tai Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus ohjelmalla joka auttaa sinua poistamaan kaikki haitalliset ohjelmat järjestelmästä.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa