Mikä on conime.exe? Kannattaako minun poistaa se?

conime.exe on laillinen tiedosto, joka tunnetaan myös nimellä Console IME. Tämä suoritustiedosto on Microsoftin allekirjoittama tiedosto jota käytetään proseduureihin jotka liittyvät metodi editorin asetukseen. Useimmissa tapauksissa, conime.exe löytyy C:\Windows\System32 kansiosta ja käyttää 69,120 bitistä aina 27,648 bittiin PC:n muistia. Yhteenvetona, conime.exe auttaa ihmisiä käyttämään näppäimistöä ja käyttämään monimutkaisia merkkejä sekä symboleita. Jos et halua ongelmia tämän asian kanssa, sinun ei tulisi poistaa tätä Windows järjestelmätiedostoa.

VAARA!

Haittaohjelmien luojat käyttävät laillisten tiedostojen nimiä piilottaakseen omat viruksensa. conime.exe on myös joutunut mukaan tähän toimintaan, joten jos löysit sen järjestelmästäsi, se voi olla troijalaisen hevosen tai madon saastuttama. Turvallisuusasiantuntijoiden mukaan, conime.exe tiedostojen lisääjinä toimii BFGhost 1.0 troijalainen hevonen sekäW32.Slurk.A mato. Tällaisten virusten pitäminen järjestelmässä on hyvin vaarallista sillä ne voidaan helposti asettaa varastamaan arvokasta sekä henkilökohtaisesti arkaluontoista tietoa tai antaa hyökkääjälle täysi etäyhteys saastuneeseen tietokoneeseen. tarkistaaksesi conime.exe tiedoston luotettavuuden, Sinun tulisi tarkistaa PC RegCure Pro:lla. On myös suositeltavaa tarkistaa järjestelmä FortectIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner ohjelmalla joka auttaa sinua poistamaan kaikki haitalliset ohjelmat järjestelmästä.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa