Mikä on CTHELPER.EXE? Kannattaako minun poistaa se?

CTHELPER.EXE

CTHELPER.EXE tiedosto on laillinen suoritustiedosto, joka löytyy Windows käyttöjärjestelmästä. Tämä tiedosto ei ole Windowsin ydintiedosto, mutta me emme suosittele sen lopettamista sillä se on osa prosessia joka suorittaa tehtäviä asennettujen ohjelmien sekä Creative Labs äänikorttien välillä. Toisin sanoen, CTHELPER.EXE auttaa kolmansien osapuolien valmistajia tuottamaan ajureita, lisäominaisuuksia sekä korjauksia jotka toimivat tiukasti yhdessä Creativen ääniajureiden sekä toimintojen kanssa. Useimmissa tapauksissa, CTHELPER.EXE sijaitsee C:\Windows kansiossa ja ottaa noin 23,100 – 29,520 bittiä levytilaa.

VAARA!

Voidakseen piilottaa omat viruksensa, hakkerit antavat prosesseilleen saman nimen kuin laillisilla Windows tiedostoilla. Joten, vaikka cthelper.exe on aito prosessi, sen nimeä voidaan käyttää vakavien uhkien piilottamiseen, kuten troijalaiset, madot tai rootkitit. Jos haluat tarkistaa tämän prosessin luotettavuuden ja varmistaa ettei se ole virus, sinun tulisi tarkistaa missä cthelper.exe tiedosto sijaitsee. Tässä nimenomaisessa tapauksessa, cthelper.exe sijaitsee yleensä C:\Windows kansiossa, tämän vuoksi sinun tulisi tarkistaa ettei tämä ohjelma toimi missään muualla. Helpoin tapa tämän tekemiseen on tarkistaa järjestelmä RegCure Pro:lla.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-cthelper-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa