Mikä on CTHELPER.EXE? Kannattaako minun poistaa se?

CTHELPER.EXE tiedosto on laillinen suoritustiedosto, joka löytyy Windows käyttöjärjestelmästä. Tämä tiedosto ei ole Windowsin ydintiedosto, mutta me emme suosittele sen lopettamista sillä se on osa prosessia joka suorittaa tehtäviä asennettujen ohjelmien sekä Creative Labs äänikorttien välillä. Toisin sanoen, CTHELPER.EXE auttaa kolmansien osapuolien valmistajia tuottamaan ajureita, lisäominaisuuksia sekä korjauksia jotka toimivat tiukasti yhdessä Creativen ääniajureiden sekä toimintojen kanssa. Useimmissa tapauksissa, CTHELPER.EXE sijaitsee C:\Windows kansiossa ja ottaa noin 23,100 – 29,520 bittiä levytilaa.

VAARA!

Voidakseen piilottaa omat viruksensa, hakkerit antavat prosesseilleen saman nimen kuin laillisilla Windows tiedostoilla. Joten, vaikka cthelper.exe on aito prosessi, sen nimeä voidaan käyttää vakavien uhkien piilottamiseen, kuten troijalaiset, madot tai rootkitit. Jos haluat tarkistaa tämän prosessin luotettavuuden ja varmistaa ettei se ole virus, sinun tulisi tarkistaa missä cthelper.exe tiedosto sijaitsee. Tässä nimenomaisessa tapauksessa, cthelper.exe sijaitsee yleensä C:\Windows kansiossa, tämän vuoksi sinun tulisi tarkistaa ettei tämä ohjelma toimi missään muualla. Helpoin tapa tämän tekemiseen on tarkistaa järjestelmä RegCure Pro:lla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa