Mikä on dumprep.exe? Kannattaako minun poistaa se?

dumprep.exe on laillinen ja luotettava tiedosto Microsoftilta, sitä käyttää Windows Error Dump Reporting Työkalu. Tämä prosessi auttaa lähettämään viestejä Microsoftille virheistä/kaatumisista järjestelmästä. Oletko koskaan nähnyt “Send Error Report” viestiä kun Windows Explorer tai muu Windows ohjelma kaatui? dumprep.exe tiedosto auttaa järjestelmääsi konfiguroimaan ja lähettämään tämän virheen suoraan Windows Help Centerille. Vaikka tämä tiedosto toimii Windowsin taustalla, se ei ole pakollinen tiedosto. Tämän takia, voit lopettaa sen Windows Tehtävien Hallinnan kautta ilman vakavia seuraamuksia jotka vaikuttaisivat Windowsin toimintaan. Yleensä tämä tiedosto toimii C:\Windows\System32 kansiossa ja tarvitsee 9,000 – 35,000 bittiä levytilaa.

VAARA!

Joskus hakkerit nimeävät viruksensa, troijalaisensa, haittaohjelmansa ja muut haitalliset luomuksensa aitojen prosessien mukaan, joita Windows käyttää. Huolimatta siitä, että dumprep.exe on laillinen Windows prosessi, tätä tiedostonimeä voidaan käyttää haitallisiin tarkoituksiin, kuten piilottamaan viruksia tai muita cyberuhkia. Sinun tulisi tarkistaa huolellisesti, toimiiko dumprep.exe sen normaalissa toimintakansiossa (C:\Windows\System32). Jos tämä tiedosto toimii jossain muualla, sinun tulisi olla huolissasi. Tarkista tietokoneesi luotettavalla haittaohjelman poistajalla varmistaaksesi, että järjestelmäsi on vapaa haitallisista tunkeutujista, me suosittelemme käyttämään RegCure Pro:ta.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa