Mikä on dumprep.exe? Kannattaako minun poistaa se?

dumprep.exe

dumprep.exe on laillinen ja luotettava tiedosto Microsoftilta, sitä käyttää Windows Error Dump Reporting Työkalu. Tämä prosessi auttaa lähettämään viestejä Microsoftille virheistä/kaatumisista järjestelmästä. Oletko koskaan nähnyt “Send Error Report” viestiä kun Windows Explorer tai muu Windows ohjelma kaatui? dumprep.exe tiedosto auttaa järjestelmääsi konfiguroimaan ja lähettämään tämän virheen suoraan Windows Help Centerille. Vaikka tämä tiedosto toimii Windowsin taustalla, se ei ole pakollinen tiedosto. Tämän takia, voit lopettaa sen Windows Tehtävien Hallinnan kautta ilman vakavia seuraamuksia jotka vaikuttaisivat Windowsin toimintaan. Yleensä tämä tiedosto toimii C:\Windows\System32 kansiossa ja tarvitsee 9,000 – 35,000 bittiä levytilaa.

VAARA!

Joskus hakkerit nimeävät viruksensa, troijalaisensa, haittaohjelmansa ja muut haitalliset luomuksensa aitojen prosessien mukaan, joita Windows käyttää. Huolimatta siitä, että dumprep.exe on laillinen Windows prosessi, tätä tiedostonimeä voidaan käyttää haitallisiin tarkoituksiin, kuten piilottamaan viruksia tai muita cyberuhkia. Sinun tulisi tarkistaa huolellisesti, toimiiko dumprep.exe sen normaalissa toimintakansiossa (C:\Windows\System32). Jos tämä tiedosto toimii jossain muualla, sinun tulisi olla huolissasi. Tarkista tietokoneesi luotettavalla haittaohjelman poistajalla varmistaaksesi, että järjestelmäsi on vapaa haitallisista tunkeutujista, me suosittelemme käyttämään RegCure Pro:ta.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa