Mikä on Dwm.exe? Kannattaako minun poistaa se?

Dwm.exe

Dwm.exe on laillinen Windows tiedosto joka tunnetaan myös nimellä Desktop Window Manager (DWM). Se voidaan löytää Windows Vista:sta, Windows 7:stä sekä muista Windows käyttöjärjestelmistä. Periaatteessa, tämä prosessi kuuluu työpöydän graafiseen käyttöjärjestelmään ja se on vastuussa Windows Aeron graafisen käyttöjärjestelmän sekä visuaalisten teemojen käytöstä. toisin sanoen, se on vastuussa graafisita efekteistä, kuten live window esikatseluista sekä lasinomaisesta raamista windowsissa. Aivan kuten muutkin järjestelmätiedostot, dwm.exe tiedosto löytyy C:\Windows\System32 kansiosta. Ota huomioon, että joskus tämä prosessi vaati paljon PC:n muistia. Jos huomasit tämän, sinun tulisi ottaa Windows Aero Glass pois käytöstä tai seurata näitä askeleita:

1. Paina Käynnistä ja etsi Aloitus Hakulaatikko.
2. Täällä, kirjoita services ja klikkaa Services linkkiä.
3. Heti kun Services Ikkuna ilmaantuu, etsi ja tuplaklikkaa Desktop Windows Manageria.
4. Täällä, klikkaa Stop ottaaksesi palvelun pois käytöstä.

VAARA!

Mille tahansa haittaohjelmalle voidaan antaa mikä tahansa nimi ja Dwm.exe ei ole poikkeus. Jos löysit tämän prosessin jostain muualta kuin C:\Windows\System32 kansiosta, tarkista se RegCure Pro:lla.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-dwm-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa