Mikä on Dwm.exe?

Dwm.exe

Dwm.exe on laillinen Windows tiedosto joka tunnetaan myös nimellä Desktop Window Manager (DWM). Se voidaan löytää Windows Vista:sta, Windows 7:stä sekä muista Windows käyttöjärjestelmistä. Periaatteessa, tämä prosessi kuuluu työpöydän graafiseen käyttöjärjestelmään ja se on vastuussa Windows Aeron graafisen käyttöjärjestelmän sekä visuaalisten teemojen käytöstä. toisin sanoen, se on vastuussa graafisita efekteistä, kuten live window esikatseluista sekä lasinomaisesta raamista windowsissa. Aivan kuten muutkin järjestelmätiedostot, dwm.exe tiedosto löytyy C:\Windows\System32 kansiosta. Ota huomioon, että joskus tämä prosessi vaati paljon PC:n muistia. Jos huomasit tämän, sinun tulisi ottaa Windows Aero Glass pois käytöstä tai seurata näitä askeleita:

1. Paina Käynnistä ja etsi Aloitus Hakulaatikko.
2. Täällä, kirjoita services ja klikkaa Services linkkiä.
3. Heti kun Services Ikkuna ilmaantuu, etsi ja tuplaklikkaa Desktop Windows Manageria.
4. Täällä, klikkaa Stop ottaaksesi palvelun pois käytöstä.

VAARA!

Mille tahansa haittaohjelmalle voidaan antaa mikä tahansa nimi ja Dwm.exe ei ole poikkeus. Jos löysit tämän prosessin jostain muualta kuin C:\Windows\System32 kansiosta, tarkista se RegCure Pro:lla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-dwm-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa