Mikä on Dwm.exe? Kannattaako minun poistaa se?

Dwm.exe on laillinen Windows tiedosto joka tunnetaan myös nimellä Desktop Window Manager (DWM). Se voidaan löytää Windows Vista:sta, Windows 7:stä sekä muista Windows käyttöjärjestelmistä. Periaatteessa, tämä prosessi kuuluu työpöydän graafiseen käyttöjärjestelmään ja se on vastuussa Windows Aeron graafisen käyttöjärjestelmän sekä visuaalisten teemojen käytöstä. toisin sanoen, se on vastuussa graafisita efekteistä, kuten live window esikatseluista sekä lasinomaisesta raamista windowsissa. Aivan kuten muutkin järjestelmätiedostot, dwm.exe tiedosto löytyy C:\Windows\System32 kansiosta. Ota huomioon, että joskus tämä prosessi vaati paljon PC:n muistia. Jos huomasit tämän, sinun tulisi ottaa Windows Aero Glass pois käytöstä tai seurata näitä askeleita:

1. Paina Käynnistä ja etsi Aloitus Hakulaatikko.
2. Täällä, kirjoita services ja klikkaa Services linkkiä.
3. Heti kun Services Ikkuna ilmaantuu, etsi ja tuplaklikkaa Desktop Windows Manageria.
4. Täällä, klikkaa Stop ottaaksesi palvelun pois käytöstä.

VAARA!

Mille tahansa haittaohjelmalle voidaan antaa mikä tahansa nimi ja Dwm.exe ei ole poikkeus. Jos löysit tämän prosessin jostain muualta kuin C:\Windows\System32 kansiosta, tarkista se RegCure Pro:lla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa