Mikä on dwwin.exe? Kannattaako minun poistaa se?

dwwin.exe on laillinen tiedosto, joka kuuluu Microsoftille. Tämä suoritustiedosto on osa Dr. Watsonin virheiden raportointi työkalua, joka kerää tietoja tapahtuneista virheistä, ohjelmien kaatumisesta sekä ohjelmien toimintavirheistä. Kun se löytää jotain kongreettista, se luo login ja jakaa sen teknisen tuen kanssa välttääkseen vastaavat ongelmat tulevaisuudessa. Tämä suoritustiedosto asennetaan yhdessä Microsoft tuotteiden kanssa ja sitä ei tulisi poistaa. Useimmissa tapauksissa, se sijaitsee C:\Windows\System32 kansiossa. Löytyy useita PC käyttäjiä jotka ovat raportoineet dwwin.exe virheistä. Jos huomasit tällaisia virheitä, sinun tulisi vain pysäyttää tämä virheraportti pysäyttämällä työkalu.

VAARA!

Mille tahansa haittaohjelmalle voidaan antaa mikä tahansa nimi, joten dwwin.exe ei ole poikkeus. Jos epäilet, että tämä suoritustiedosto kuluttaa liikaa tietokoneesi resursseja ja aiheuttaa muita ongelmia, sinun tulisi tarkistaa se välittömästi RegCure Pro:lla. Muussa tapauksessa, voit auttaa viruksia käyttämään tätä tiedostoa tarpeidensa mukaan. Haitallista dwwin.exe versiota voidaan käyttää varastamaan tärkeää tietoa ihmisistä, lataamaan tai päivittämään viruksia sekä suorittamaan muita haitallisia toimenpitetiä.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa