Mikä on dwwin.exe? Kannattaako minun poistaa se?

dwwin.exe

dwwin.exe on laillinen tiedosto, joka kuuluu Microsoftille. Tämä suoritustiedosto on osa Dr. Watsonin virheiden raportointi työkalua, joka kerää tietoja tapahtuneista virheistä, ohjelmien kaatumisesta sekä ohjelmien toimintavirheistä. Kun se löytää jotain kongreettista, se luo login ja jakaa sen teknisen tuen kanssa välttääkseen vastaavat ongelmat tulevaisuudessa. Tämä suoritustiedosto asennetaan yhdessä Microsoft tuotteiden kanssa ja sitä ei tulisi poistaa. Useimmissa tapauksissa, se sijaitsee C:\Windows\System32 kansiossa. Löytyy useita PC käyttäjiä jotka ovat raportoineet dwwin.exe virheistä. Jos huomasit tällaisia virheitä, sinun tulisi vain pysäyttää tämä virheraportti pysäyttämällä työkalu.

VAARA!

Mille tahansa haittaohjelmalle voidaan antaa mikä tahansa nimi, joten dwwin.exe ei ole poikkeus. Jos epäilet, että tämä suoritustiedosto kuluttaa liikaa tietokoneesi resursseja ja aiheuttaa muita ongelmia, sinun tulisi tarkistaa se välittömästi RegCure Pro:lla. Muussa tapauksessa, voit auttaa viruksia käyttämään tätä tiedostoa tarpeidensa mukaan. Haitallista dwwin.exe versiota voidaan käyttää varastamaan tärkeää tietoa ihmisistä, lataamaan tai päivittämään viruksia sekä suorittamaan muita haitallisia toimenpitetiä.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-dwwin-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa