Mikä on inetinfo.exe? Kannattaako minun poistaa se?

inetinfo.exe

inetinfo.exe on laillinen tiedosto, joka on sukua ohjelmalle Microsoft Internet Information Services (IIS). Tämä ohjelma toimii nettipalvelimena ja sitä käytetään useisiin tarkoituksiin, kuten sähköpostien lähetykseen, verkkosivujen pitämiseen jne. Se on myös vastuussa proxy sekä nettiserveri palveluista. Joten, jos löysit inetinfo.exe prosessin järjestelmästäsi, sinun ei tulisi lopettaa sitä sillä sen on tärkeä järjestelmätiedosto, joka vaaditaan tietokoneen tasaiseen ja turvalliseen toimintaan. Sen tulisi sijaita kansiossa %SystemRoot%\System32.

VAARA!

Mille tahansa virukselle voidaan antaa mikä tahansa nimi ja inetinfo.exe ei ole poikkeus. Turvallisuusasiantuntijoiden mukaan, hakkerit ovat ’lainanneet’ tämän tiedoston nimeä piilottaakseen viruksiaan kuten Generic PUP.z, Backdoor.Agent.AAAA, Rontokbro, ParDrop sekä muita uhkia. Tässä tapauksessa, tätä tiedostoa käytetään näiden virusten käynnistykseen, lataamaan niiden haitallisia komponentteja ja pitämään haitallista hyötykuormaa käynnissä. Jos epäilet, että inetinfo.exe on tiedosto joka joka toimii piilossa järjestelmän taustalla ja suorittaa haitallisia toimintoja, sinun ei tulisi hukata aikaa vaan tarkistaa se RegCure Pro:lla tai muulla luotettavalla skannerilla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-inetinfo-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa