Mikä on lvcoms.exe? Kannattaako minun poistaa se?

lvcoms.exe

lvcoms.exe on virallinen Microsoft prosessi, joka voi ilmaantua tietokoneellesi kun olet ladannut yhden näistä ohjelmista: Logitech ImageStudio, Logitech QuickCam, Labtec WebCam, Logitech ClickSmart tai Pinnacle MPEG Realtime Codec. Tämä tiedosto tarjoaa useita ominaisuuksia, kuten kameran integroimisen Microsoft NetMeeting ja muiden videon striimaus sovellusten sekä vastaavien ohjelmien kanssa. lvcoms.exe voidaan löytää C:\Program Files\Common Files alikansiosta.

VAARA!

Löytyy erittäin suuri riski, että hakkerit voivat nimetä haitalliset tiedostonsa täysin samanlaiseksi. Tämä tarkoittaaettä et voi luottaa lvcoms.exe tiedostoon, erityisesti jos se sijaitsee C:\Windows tai C:\Windows\System32 kansiossa. Jotta voit olla varma tietokoneesi olevan turvassa, tarkista se maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tähän tarkoitukseen me suosittelemme käyttämään joko Reimage tai Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security ohjelmaa.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Malwarebytes
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-lvcoms-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa