Mikä on lvcoms.exe? Kannattaako minun poistaa se?

lvcoms.exe on virallinen Microsoft prosessi, joka voi ilmaantua tietokoneellesi kun olet ladannut yhden näistä ohjelmista: Logitech ImageStudio, Logitech QuickCam, Labtec WebCam, Logitech ClickSmart tai Pinnacle MPEG Realtime Codec. Tämä tiedosto tarjoaa useita ominaisuuksia, kuten kameran integroimisen Microsoft NetMeeting ja muiden videon striimaus sovellusten sekä vastaavien ohjelmien kanssa. lvcoms.exe voidaan löytää C:\Program Files\Common Files alikansiosta.

VAARA!

Löytyy erittäin suuri riski, että hakkerit voivat nimetä haitalliset tiedostonsa täysin samanlaiseksi. Tämä tarkoittaaettä et voi luottaa lvcoms.exe tiedostoon, erityisesti jos se sijaitsee C:\Windows tai C:\Windows\System32 kansiossa. Jotta voit olla varma tietokoneesi olevan turvassa, tarkista se maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tähän tarkoitukseen me suosittelemme käyttämään joko FortectIntego tai Malwarebytes ohjelmaa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa