Mikä on lvcoms.exe? Kannattaako minun poistaa se?

lvcoms.exe

lvcoms.exe on virallinen Microsoft prosessi, joka voi ilmaantua tietokoneellesi kun olet ladannut yhden näistä ohjelmista: Logitech ImageStudio, Logitech QuickCam, Labtec WebCam, Logitech ClickSmart tai Pinnacle MPEG Realtime Codec. Tämä tiedosto tarjoaa useita ominaisuuksia, kuten kameran integroimisen Microsoft NetMeeting ja muiden videon striimaus sovellusten sekä vastaavien ohjelmien kanssa. lvcoms.exe voidaan löytää C:\Program Files\Common Files alikansiosta.

VAARA!

Löytyy erittäin suuri riski, että hakkerit voivat nimetä haitalliset tiedostonsa täysin samanlaiseksi. Tämä tarkoittaaettä et voi luottaa lvcoms.exe tiedostoon, erityisesti jos se sijaitsee C:\Windows tai C:\Windows\System32 kansiossa. Jotta voit olla varma tietokoneesi olevan turvassa, tarkista se maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tähän tarkoitukseen me suosittelemme käyttämään joko Reimage tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes ohjelmaa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-lvcoms-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa