Mikä on uninst.exe? Kannattaako minun poistaa se?

uninst.exe

uninst.exe on suoritustiedosto, joka on sukua useille potentiaalisesti ei toivotuille ohjelmille, selaimen kaappaajille, mainosohjelmille, vakoiluohjelmille sekä muille haitallisille ohjelmille. Tätä tiedostoa käytetään useimmiten käynnistämään haitallisia prosesseja, laukaisemaan määrättyjä parasiittien komponentteja tai pitämään tuhoisaa hyötykuormaa käynnissä. Vaikka uninst.exe tiedosto ei tee mitään epäilyttävää, sen olemassaolo osoittaa tietokoneesi olevan määrätyn uhan saastuttama. Tässä tapauksessa, sinun tulisi suorittaa järjestelmän täysi tarkistus luotettavalla haittaohjelman poistajalla ja poistaa virus sekä kaikki sen komponentit.

Turvallisuusasiantuntijoiden mukaan, uninst.exe on sukua YTDownloaderille, VisualBee Työkalupalkille, Bonanza Dealsille sekä muille vastaaville sovelluksille. Näitä ohjelmia kutsutaan potentiaalisesti ei toivotuiksi ohjelmiksi, mainosohjelmiksi tai selaimen kaappaajiksi, joten ne eivät voi aiheuttaa tuhoa tietokoneelle. Tästä huolimatta, ne silti aiheuttavat useita ongelmia uhreilleen, kuten uudelleenohjaukset tuntemattomille verkkosivuille, kaupalliset pop-up mainokset, selaimen hidastumiset sekä vastaavat ärsyttävät asiat.

uninst.exe tulee työskentelemään PC:si taustalla ja suorittamaan haitallisia toimintojaan niin kauan kunnes poistat sen. Me suosittelemme vahvasti tämän tiedoston sekä siihen liittyvien parasiittien poistamista. Tarkistaaksesi tietokoneesi tilan ja poistaaksesi uninst.exe tiedoston me suosittelemme käyttämään RegCure Pro:ta.

Tuomio - Tiedoston tila
Vaarallinen tiedosto
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-uninst-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa