Mikä on uninst.exe? Kannattaako minun poistaa se?

uninst.exe on suoritustiedosto, joka on sukua useille potentiaalisesti ei toivotuille ohjelmille, selaimen kaappaajille, mainosohjelmille, vakoiluohjelmille sekä muille haitallisille ohjelmille. Tätä tiedostoa käytetään useimmiten käynnistämään haitallisia prosesseja, laukaisemaan määrättyjä parasiittien komponentteja tai pitämään tuhoisaa hyötykuormaa käynnissä. Vaikka uninst.exe tiedosto ei tee mitään epäilyttävää, sen olemassaolo osoittaa tietokoneesi olevan määrätyn uhan saastuttama. Tässä tapauksessa, sinun tulisi suorittaa järjestelmän täysi tarkistus luotettavalla haittaohjelman poistajalla ja poistaa virus sekä kaikki sen komponentit.

Turvallisuusasiantuntijoiden mukaan, uninst.exe on sukua YTDownloaderille, VisualBee Työkalupalkille, Bonanza Dealsille sekä muille vastaaville sovelluksille. Näitä ohjelmia kutsutaan potentiaalisesti ei toivotuiksi ohjelmiksi, mainosohjelmiksi tai selaimen kaappaajiksi, joten ne eivät voi aiheuttaa tuhoa tietokoneelle. Tästä huolimatta, ne silti aiheuttavat useita ongelmia uhreilleen, kuten uudelleenohjaukset tuntemattomille verkkosivuille, kaupalliset pop-up mainokset, selaimen hidastumiset sekä vastaavat ärsyttävät asiat.

uninst.exe tulee työskentelemään PC:si taustalla ja suorittamaan haitallisia toimintojaan niin kauan kunnes poistat sen. Me suosittelemme vahvasti tämän tiedoston sekä siihen liittyvien parasiittien poistamista. Tarkistaaksesi tietokoneesi tilan ja poistaaksesi uninst.exe tiedoston me suosittelemme käyttämään RegCure Pro:ta.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa