Mikä on DSearchLink.exe? Kannattaako minun poistaa se?

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - -

Löytyy tiedosto nimeltä DSearchLink.exe joka leviää ympäriinsä. Jos olet juuri nyt huomannut sen käynnissä Tehtävien hallinnassa niin sinun tulee tietää, että tämä varoittaa sinua potentiaalisesti ei toivotun ohjeman pääsystä koneelle. Ole varuillasi sillä DSearchLink.exe tiedoston ilmaantuminen tarkoittaa, että tietokoneesi on delta-homes.com [delta-homes.com], Delta-Search.com [Delta-Search.com] tai muun selaimen kaappaajan saastuttama.

Tällaisten ohjelmien pitäminen asennettuna voi oll todella vaarallista koska ne voivat johtaa sinut vaarallisille sivustoille joita voidaan käyttää levittämään muita haittaohjelmia. VAikka niitä ei pidetä vaarallisina niin suurimmalla osalla niistä on kyky seurata PC käyttäjiä ja kerätä tietoja heidän nettielaamisestaa. Näitä tietoja voidaan kutsua ’ei-henkilökohtaisiksi’. Jos ne kuitenkin jaetaan epäilyttävien kolmansien osapuolien kanssa niin se voi johtaa lisääntyvään roskapostiin, viekaiden mainosten ilmaantumiseen ja muihin ongelmiin. Lopuksi, voit helposti saada selville ettet voi käyttää selainta kuten ennen delta-homes viruksen pääsyä koneelle koska se blokkaa kaikki maineikkaat hakukoneet (Google, Yahoo, Bing, jne.) ja hidastaa nettiselaimiasi

Kuten voit huomata, DSearchLink.exe on todella vaarallinen tiedosto joka on yhteydessä todella epäilyttäviin aktiviteetteihin. Jos koetat poistaa sen niin voit huomta sen olevan käynnissä Tehtävien Hallinnassa uudelleen käynnistyksen jälkeen, joten sinun iptää poistaa tämä ja muut Delta-homesiin liittyvät tiedostot automaattisesti. Kuten me olemme jo maininneet, tämä selaimen kaappaaja on todella epäilyttävä ja sitä ei kannata koskaan käyttää hakuihin. Kun jotkut Turvallisuusasiantuntjat sanovat, että selaimen kaappaajat eivät ole viruksia, me emme usko että sinun kannattaa riskeerata tietokoneesi tai itsesi haittaohjelmien armoille.

Voidaksesi poistaa Delta Homes sovelluksen ja siihen liittyvät komponentit, kuten DSearchLink.exe, sinun kannattaa käyttää yhtä näistä soveluksista: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Webroot SecureAnywhere AntiVirus.

Tuomio - Tiedoston tila
Vaarallinen tiedosto
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Lähde: https://www.2-spyware.com/file-dsearchlink-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa