Mikä on DSearchLink.exe? Kannattaako minun poistaa se?

Löytyy tiedosto nimeltä DSearchLink.exe joka leviää ympäriinsä. Jos olet juuri nyt huomannut sen käynnissä Tehtävien hallinnassa niin sinun tulee tietää, että tämä varoittaa sinua potentiaalisesti ei toivotun ohjeman pääsystä koneelle. Ole varuillasi sillä DSearchLink.exe tiedoston ilmaantuminen tarkoittaa, että tietokoneesi on delta-homes.com [delta-homes.com], Delta-Search.com [Delta-Search.com] tai muun selaimen kaappaajan saastuttama.

Tällaisten ohjelmien pitäminen asennettuna voi oll todella vaarallista koska ne voivat johtaa sinut vaarallisille sivustoille joita voidaan käyttää levittämään muita haittaohjelmia. VAikka niitä ei pidetä vaarallisina niin suurimmalla osalla niistä on kyky seurata PC käyttäjiä ja kerätä tietoja heidän nettielaamisestaa. Näitä tietoja voidaan kutsua ’ei-henkilökohtaisiksi’. Jos ne kuitenkin jaetaan epäilyttävien kolmansien osapuolien kanssa niin se voi johtaa lisääntyvään roskapostiin, viekaiden mainosten ilmaantumiseen ja muihin ongelmiin. Lopuksi, voit helposti saada selville ettet voi käyttää selainta kuten ennen delta-homes viruksen pääsyä koneelle koska se blokkaa kaikki maineikkaat hakukoneet (Google, Yahoo, Bing, jne.) ja hidastaa nettiselaimiasi

Kuten voit huomata, DSearchLink.exe on todella vaarallinen tiedosto joka on yhteydessä todella epäilyttäviin aktiviteetteihin. Jos koetat poistaa sen niin voit huomta sen olevan käynnissä Tehtävien Hallinnassa uudelleen käynnistyksen jälkeen, joten sinun iptää poistaa tämä ja muut Delta-homesiin liittyvät tiedostot automaattisesti. Kuten me olemme jo maininneet, tämä selaimen kaappaaja on todella epäilyttävä ja sitä ei kannata koskaan käyttää hakuihin. Kun jotkut Turvallisuusasiantuntjat sanovat, että selaimen kaappaajat eivät ole viruksia, me emme usko että sinun kannattaa riskeerata tietokoneesi tai itsesi haittaohjelmien armoille.

Voidaksesi poistaa Delta Homes sovelluksen ja siihen liittyvät komponentit, kuten DSearchLink.exe, sinun kannattaa käyttää yhtä näistä soveluksista: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Webroot SecureAnywhere AntiVirus.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa